30.1.2014

Vaaleaverikkö kultakehyksissä





Nopeasti tulin teille näyttämään, että maltoin viimein tarttua tapettiveitseen ja leikkasin muusakirjasta ensimmäisen kuvan kehyksiin. Kirja on täynnä ihan mielettömiä kuvia, ja tämä vaaleaverikkö (Lee Miller) päätyi nyt ensimmäisenä kehyksiin. Menisiköhän se jo creepyn puolelle, jos kehystäisin koko seinän täyteen kirjan kuvia? Ei kai? Tai entä sitten, vaikka vähän  menisikin..

Pidemmittä puheitta, torstai-iltoja Teille! 

Zaz - Je Veux

12 kommenttia:

  1. Kaunis kuva, kauniissa kehyksissä! Hei, sulla taitaa olla uus banneri - hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Marjukka! Banneri tosiaan on uusi; edellinen alkoi kyllästyttämään :)

      Poista
  2. Kyllä varmasti voi laittaa koko seinän täyteen, mut miten sä raaskit palastella kirjan..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän se ongelma onkin ;D Ostin tuon kirjan oikeastaan just sen vuoksi, että saisin sieltä upeita kuvia kehyksiin, mutta sitten en olekaan malttanut.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ja tuossa kirjassa on vaikka kuinka monta muutakin upeaa kuvaa - vaikeaa oli päättää, mikä niistä ekana pääsee/joutuu seinälle. Jatkoa seuraa... :)

      Poista
  4. Lähes henkeäsalpaavan kaunis (juu, tällaiselle romantikolle kyllä).
    Ja koko seinä täytettynä muusojen kuvilla kuulostaa just sopivan "creepyltä"...
    kuin aikamatkalta menneeseen, lumottuihin maailmoihin ;). Jos vaan tosiaan
    raaskit pilkkoa kirjan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Onneksi tuossa on tosi paljon kuvia. Kirjassa riittää hyvin selattavaa, vaikka sieltä vielä muutamat kehystäisin. Ainakin muutama lempparikuva sieltä päätyy vielä taatusti seinälle. Kehysostoksille siis.
      :)

      Poista
  5. Löysin sun blogin ihan vahingossa kun googlettelin "täytettyjä eläimiä", ohjasi mut sun postaukseen Götan maailmasta :D Sulla on kyllä kaunis koti täynnä ihania yksityiskohtia. On ilo silmälle katsella kuvia ja inspiroitua! Harmi kun itse asun pienessä kaupunkikämpässä niin ei ihan samalla tavalla pääse sisustamaan mutta yritys on kova ;) Jään seuraamaan blogiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Ihan mahtava kuulla siitä miten tänne eksyit! Tervetuloa ja paljon kiitoksia sanoistasi :) Väliaikaisen asunnon sisustusintoa usein vähän hillitsee se tieto, että asunto ei ole pysyvä. Nyt vasta itsellä on ensimmäistä kertaa vahva fiilis siitä, että tämä koti on se pysyvä josta en lähde muutoin, kuin sitten aikanaan "jalat edellä". Huh, olipas kamalasti ilmaistu, vaikka tarkoitus oli ainoastaan sanoa, että vasta tämä koti tuntuu Kodilta,. :D

      Poista
  6. Seinän koristelu oikein massiivisesti noin voisi näyttää aika huikealta!

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe