8.2.2015

Muutamat löydöt

Muutamat kirppulöydöt menneeltä perjantailta:





Pöytävalaisin, nahkarahi ja Arabian Kaarna-sarjan teekannu. 
Pöytälampun messinkinen ja kauniisti patinoitunut varren puuosa ihastuttivat, ja ainahan isossa talossa on yhden vanhan vintage-pöytälampun mentävä kolo. Teekannun ja rahin tarpeellisuudelle en keksinyt oikein itsellenikään mitään läpimenevää perustelua, mutta olkoot sitten vaikka; "kun halvalla sai". Rahi oli niin kotoisasti kulahtanut ja pohjapuolelta ympäriinsä parsittu, että on tainnut olla rakas rahi jollekulle. Tähtikuviokin on hiukan sinnepäin ja sakarat miten sattuu - tällaiset asiat vaan lisäävät rahin charmia ja viehätysvoimaa. Sopii meille muiden rähjien seuraan. 

Aurinkoista sunnuntain jatkoa! 
Tuota auringonpaistetta ihmetellessä voi vaan todeta, kevät, se ei ole enää kovin kaukana! 
Tänään on hyvä päivä istuttaa tomaatinsiemenet. 

31 kommenttia:

  1. Ihana lamppu, kertakaikkiaan! Valaisimiahan ei ole koskaan liikaa. Pitää olla ainakin joka nurkalle yksi, ja vaihtelun varaakin. Lamppuostoksia ei tarvitse perustella ollenkaan, siis. Eikä rähjienkään pelastamista! Eikä varsinkaan astiahankintoja :) Loistolöydöt siis, suorastaan olet tehnyt hyvän työn! Voi hyvin siellä, odottava ystävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän pientä fiksausta tuo lamppu vaatii ennen käyttöönottoa mutta oikein oiva hämyvalo johonkin nurkkaan! Kiitos Saara! :) <3

      Poista
  2. Oih, mikä lamppu! Eivätkä nuo muutkaan löydöt hassumpia ole. Kivaa sunnuntaita. :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt on tutka ilmeisen herkillä, kun tuntuu nyt löytyvän yhtä sun toista. :)

      Poista
  4. Hienoja löytöjä, varsinkin tuo lamppu. Minulla on liikaakin vintagelamppuja, mutta aina ne vain viehättävät. Kaarna-teepannusta yritin itse päästä eroon viimekesän kirppiksellä, ei kelvannut kenellekään mikäli oikein muistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cheri! Jokin aika sitten olisi minultakin saattanut jäädä Kaarna-pannu hyllyyn, mutta nyt aika on ehkä jo kypsä tuolle Kaarnalle :) 13 € maksoin omastani.

      Poista
  5. Tuo rahinrähjä on ni kaunis ja tuota teekannua olen kanssa katsellut sillä silmällä jos löytyisi. Ihanat löydöt siispä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia! Hirveästi vaihtelee Kaarna-pannun pyyntihinta. Aika hyvin sitä kirppareilla löytyy, joten liikaa ei kannata maksaa.

      Poista
  6. Rahi on ihan t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!! Olen kanssa nautiskellut kevään fiiliksestä koko päivän, se on todellakin ihan jo nurkan takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. k-i-i-t-o-s ! :) Rahi on oikeinkin kätevä ja roudailen sitä pitkin huushollia aina sinne missä on tarvetta nostaa jalkoja ylös.

      Poista
  7. Aivan mahtava valaisin. Minulla samanmoinen rahi löytyy olkkarista, tosin siihen on virkattu kuteesta huppu. Törmäsin myös viime viikolla kirpparilla tuollaiseen arabian kannuun, hintaa oli sillä täälläpäin 15€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika samoissa hinnoissa pyörii siis sielläkin! 13 euroa maksoin tästä ja pidin sitä oikein kohtuullisena.

      Poista
  8. Ihana, ihana, iiihana lamppu! Hyvä, että sille löytyi kolo :).

    VastaaPoista
  9. Muistan, kun Keimolla oli aikoinaan Lahdessa kirpputori, siellä pyöri tuota Arabian Kaarna -sarjaa. Sitä ei silloin pidetty oikein vielä kovin haluttuna. Nyt se alkaa miellyttää jo silmää ja varsinkin nimen perusteella voisi kerätä sitä keskimmäiselle :)

    Ison mahan tuskailu unohtuu, ihme kyllä, heti kun se poistuu (aiempaan postaukseen). Sitä tulee ikäväkin, mutta hienoimpia hetkiä muistan kuitenkin olleen ne ketterät suihkut, pukemiset, liikkumiset yms. synnytyksen jälkeen. Sitä osaa arvostaa kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi saattanut jäädä jokin aika sitten vielä itseltänikin hyllyyn tuo Kaarna-sarjan pannu, mutta nyt sen ulkonäkö jo viehättää! Aika paljon tätä sarjaa pyörii kirpuilla nyt. Onpa teidän keskimmäisellä ihana nimi!

      Kaikki tuntuu vakuuttelevan, että sitä vatsaa tulee vielä ikävä. Se tuntuu hassulta tässä vaiheessa, mutta eiköhän sekin vielä eteen tule :)

      Poista
  10. Aivan upea lamppu. Oikein vietävästi harmittaa kun aikoinaan nuorena myin kaksi hyvin samanlaista vaarilta saatua kirpparilla ja halvalla...

    Sydämellistä sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Tiia! Pari juttua itselläkin on, josta olen luopunut kirppareilla ja sitten jälkeenpäin harmitellut. Ehkä tämän takia olen vähän huono luopumaan tavaroista, kun pelkään että sitten kaduttaa.

      Poista
  11. Hieno lamppu, kelpaisi minullekin. Eikä rahissa tahi kannussakaan ole moitteen sijaa. Sopivat hyvin kuvaus paikallensa. Itse haaveilen seuraavasta shoppailu/etsintä kierroksesta antiikki/kirppari yms. liikkeissä. Ehkäpä jo tällä viikolla ehtisi koluamaan naapuri kaupungin liikkeitä? Ja ehkä siellä jossain odottaa se minunkin lamppuni. Rauhaisaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  12. Olipa kerrassaan hienot löydöt! Taidankin ottaa lähestyvän talvilomaviikon tavoitteeksi kirpparikäynnin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisää pukkaa.. Siis löytöjä. Välillä taas menee pitkiä aikoja, että mitään ei löydy, joskus sekin on kyllä helpotus. ;) Hyviä vainuja sinne! :)

      Poista
  13. Upeat löydöt!!!
    Jäin kateellisena pähkäilemään, mikäköhän oli se "halvalla sai" -hinta :P
    Mukavaa ystävänpäivän viikonloppua sinulle - ja isot kiitokset muistamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pannusta pulitin 13€ ja rahista 12€ (vai oliko se 15€..?)

      Ole hyvä! Ja mukavaa ystävänpäiväviikonloppua teillekin. :)

      Poista
  14. Kiitos! Kun lopettaa etsimisen ja mieluiten unohtaa sellaista koskaan edes tarvinneensa, tupsahtaa se sitten eteen jollain kirpparipöydällä. Onnea löytämiseen! :)

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe