11.8.2013

Arkihuolesi heitä...Niin se kesäloma loppui ja arki alkoi tässäkin huushollissa. Ensimmäinen kokonainen viikko nyt takana arkea kesäloman jälkeen. Siitä johtuen uusia päivityksiäkään ei ole kuulunut (työ haittaa harrastusta -ilmiö). Arki ei alkanut kenelläkään meistä kivuttomasti. Vaikka arki ihan kivaa onkin, tuntuu se silti vaikealta käynnistää loman jälkeen. Hanslankari F:lle loman päättyminen tuntuu ottavan koville. Tarhasta haettaessa vastassa odottaa melkoinen äkäpussi ja kiukkuamista on mahtunut viikkoon... tarpeeksi. Oloa ei myöskään ole piristänyt kylään saapunut kesäflunssa (vai onko se jo syysflunssa?), eikä uutiset ystäväni perhepiirissä sattuneesta vakavammasta sairastumisesta (Ihan hirveet tsempitykset ja jaksut sinne.). Elämä jaksaa yllättää.

Kulunut viikko oli hyvä nollata vaahtokylpyyn. Puolustuksekseni veden kulutuksesta; Mikään hirveä läträäjä en ole, käytän ammetta harvoin ja harkitusti! Tämä taisi olla ehkä viides kerta tässä ammeessa. On siellä vaan terapeuttista lillua. Meidän amme on valurautainen, ja pitää hyvin veden lämpinä kauemmankin. Ammeesta poistuu vasta sitten, kun on ryppyinen kuin rusina. :)


Vinkkinä teille, jotka haluavat hankkia valurautaisen ammeen:
Me hankimme omamme brittiläisestä nettikaupasta. Suomen hintoihin verrattuna amme oli vähintään 50% edullisempi (rahteineen kotiinkuljetettuna), kun vastaavasti kotimaasta ostettuna. Tilasimme ammeen mukana myös ammehanan ja vessan käsienpesualtaan. 


Nyt taidan lähteä nauttimaan kuumaa juotavaa ja niistämään nenäni puhki! Tsemppiä teille muille kesälomansa päättäneille! Kyllä  se seuraava kesäloma sieltä taas kohta tulee ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana resepti :)! Lukijaksi jäin seurailemaan mielenkiintoista ja kaunista blogiasi.

    VastaaPoista
  2. :) Suuret kiitokset kommentista ja oikein paljon tervetuloa seurailemaan!

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe