20.8.2019

Valoa pimeyteen / / Yhteistyössä: Signify Finland Oy

Long time no see!

Joka vuosi unelmoin loppukesän puutarhajuhlista; lämmin - jo elokuuhun ehtineen kesän hämärä llta - lämmin palju, kuuma sauna, hyvä ruoka, viini, letkeä musiikki, hyvät tyypit ja tunnelmavalaistus. Aah, täydellisyyttä. 

Puitteet on nyt kunnossa täydelliseen loppukesän tunnelmointiin terassilla - ainakin valaistuksen osalta, sillä sain valita Signify Finland Oy:lta (entinen Philips) FOR THE LONG SUMMER NIGHTS -konseptin kahdesta eri valaistus vaihtoehdosta itselleni sopivan. Valaistusvaihtoehdot  olivat viiden metrin valonauha ja Philips Hue Go valaisin tai vaihtoehtoisesti Philips kolmen spottivalosarja ja Philips Hue Go valaisin. Valitsin jälkimmäisen (kolmen spottivalon sarjan). Valaisin sillä meidän saunan terassin vieressä olevan omenapuun, saunan toisella nurkalla olevan pihlajan (joka onkin aika huikean näköinen tällä hetkellä valaistuna, puun notkuessa punaisista pihlajanmarjoista!)





Kolmannen spottivalon asensimme valaisemaan saunan edustaa ja sen edustalla viihtyvää krokotiiliä. 
Kumpaankin pakettiin sisältyi vielä Hue Bridge, joka on samalla koko valaisusysteemin sydän. Hue Bridgen avulla valaistusta on mahdollista ajastaa ja säätää puhelimella. Jos lämmin keltainen valo kyllästyttää ja kaipaat eksoottisempia tai vähän jännittävämpiä värejä, uskallan väittää että löydät omaa silmää miellyttävän värisävyn, 16 miljoonan värivaihtoehdoista.

Valot toimivat verkkovirralla, joten valaisuteho näissä on eri luokkaa kuin aurinkokennovalaisimissa, mutta asettaa tietenkin omat rajoituksensa valaisimien asennukseen. Hue go toimii akulla, ja siihen olenkin erityisen ihastunut, sillä se on helppo kuljettaa mukanaan sinne mihin valoa kaipaa (tässä myös valittavana ne samat 16 miljoona värivaihtoehtoa - toimii vaikka discovaloina! :)



// Tuotteet saatu: Signify Finland Oy.
https://www2.meethue.com/fi-fi/ulkovalaistus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe