4.6.2014

Sadetanssi


"Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain." 
(-anonyymi)

Nappasin kuvan tekemästäni tekstitaulusta, sen jälkeen kun olimme kastuneet ulkona litimäriksi rankkasateessa. Oli niin osuva teksti tälle päivälle. 

Tuohon tekstinpätkään kulminoituu varmaan aika moni asia, joka on tässä muutamien vuosien aikana "loksahtanut paikalleen". 

Ehkäpä minäkin olen jotain jo oivaltanut. Elämä on nyt. 

Ja Matti Nykäsen viisaita sanoja lainatakseni:
 "Elämä on ihmisen parasta aikaa!"

10 kommenttia:

 1. Se on :)

  Toi viimeinen kuva on ihan mahtava. Tulee ihan mieleen oma lapsuus, kun tuli useastikin kaadettua vettä saappaasta. Just hyvää hulluttelua teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. F oli ensin ainoa, joka uskaltautui lähteä sateessa sulkemaan auton ikkunat. Mutta oli pakko mennä perässä lopulta itsekin ;)

   Poista
 2. Ihana kuva sateesta nauttijasta, hyvä että on kumpparit jalassa:)
  Matti Nykänen on suuri filosofi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan oli säänmukainen varustus, eli kumpparit ;) Nyt niitä täytynee kuivatella tovi. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja myös kasvimaan omaavien! Nykyään huokaisen helpotuksesta kun tulee kunnolla vettä. Pääsen itse paljon helpommalla, kun luonto hoitelee kastelun. :)

   Poista
 4. Voi toi vika kuva! :D Just se mikä on sateessa parasta. Se, että se kastelee.

  VastaaPoista
 5. Fani täällä moi. Kommentoin tähän uusimpaan, vaikka aihe liittyy maalaushommiin. Oliko keittomaalin keittely hankalaa? Meillä kai menee sittenkin (ankaran rapsuttelun jälkeen) keittomaalihommiksi ja koitan tässä nyt jotenkin pähkäillä tehdäänkö itse vai ostetaanko kaupan. Epäilyttää nuo kaupan maalit kun ei tuoteselosteita tahdo saada. Me joudutaan maalaamaan talo erissä, niin toisaalta pohdiskelen kauanko itse tehty maali kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittomaalin keittely ei ollut millään muotoa hankalaa - tai sitten meillä oli mukana roimasti aloittelijan tuuria. Kunhan pitää huolen, että keitos ei vaan pala pohjaan. Lisäämällä keittomaaliin suolaa, voidaan maalin säilyvyyttä lisätä jonkin verran - mutta kuinka kauan, sitä tarina ei kerro. Uskoisin, että viikon säilyisi ainakin/vähintään, jos suolaa on lisätty + mahdollisuuksien mukaan vähän viilemmässä säilytetty. Se voi kyllä olla hankalaa näillä keleillä. Kannatan rohkeasti keittelemään itse - ei ollut kova homma ollenkaan.

   Kun saan aikaiseksi, voisin lisätä sen maalinteko-ohjeen jonka mukaan me teimme - niitä onkin montaa sortimenttia.

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe