2.7.2015

Tunnelmia vuoden takaa...

Samaan aikaan jännittävää ja kutkuttavaaa. Toisaalta myös ihan hirvittävän kuumottavaa ja vaivaannuttavaa. 

Apua. 

Uskaltaisinkohan sitä tänään jo lukea ihan koko jutun kokonaisuudessaan? Toistaiseksi olen kyennyt nopeasti vain vilkaisemaan kuvat  (mitkä on, kiitos Camillan, ihanat!), ja törkännyt lehden taas sivuun. Kyllä kai minä jo tänään uskallan. 

Mutta, että oikein kannessa! 
Me, kaksi maalaistolloa!?!
:D

18 kommenttia:

 1. Ihanaa, nyt teille pääsee kylään lehden sivuilta. Näyttää kivalta, maalaistollot :)

  VastaaPoista
 2. :D wautsi! Täytyy lukea. Minähän kommentoin erääseen yhteydenottoon että "ei meille kannata tulla, me ollaan ihan tavallisia ihmisiä tavallisessa talossa, ei meillä ole mitään kuvattavaa." Se homma jäi siihen :D Mutta toisaalta sehän juuri kiinnostaakin; ihan ne tavalliset maalaistollot. Ainakin itseäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jääpä nyt kiva juttu sitten itsellekin muistoksi tuosta kuvauspäivästä, joten voin kyllä suositella!

   Poista
 3. Ooh vau, täytyy lähteä lehtiostoksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teidänkin kodista on joskus juttu luettavana! Siinä olisi loistavaa esimerkkiä monelle uudisrakentajalle! :)

   Poista
 4. Hitsi, just pari tuntia sitten lukaisin jutun mökin pihamaalla! En ole vielä ehtinyt tutustua sun blogiin kun vähän aikaa sitten vasta kirjauduin lukijaksi, joten ei näyttäny tutulta :) Täytyypä vielä tihrustaa juttu tarkemmin, hyvältä kyllä näytti ekalla lukukerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Eija! Kivoja lukuhetkiä sinulle sinne mökin pihamaalle :)

   Poista
 5. Voi uskalla uskalla....ihanat kuvat ja ihana juttu...:)

  VastaaPoista
 6. Juurikin tuon lehtijutun perusteella ihastuttavaan blogiisi löysin! Täytyykin kirjautua heti lukijaksi, niin mukavia juttuja täältä löytyi :) Hyvä oli juttu ja niin ihanan persoonallinen koti teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi, onpas kiva kuulla. Lämmittää mieltä, kylmänä kesäpäivänä :) Tervetuloa!

   Poista
 7. Tuo oli tosi ihana lehtijuttu! Piti miehellekin näyttää, että nyt tämä blogi, jota seurataan, on lehdessä. :) Selasin ensin lehteä ja tunnistin kotinne kuvista ja sen jälkeen täytyi jo vähän lukeakin, että onko kyseessä sama talo ja olihan se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Sattuipa niin, että samaisessa lehdessä oli pari muutakin tuttua "sivupalkin" blogia. Hyvässä seurassa olemme siis :)

   Poista
 8. Lehti tarttui mukaan kauppareissulta, mukava juttu teistä ja kauniista kodistanne! Olette kyllä melkoisen urakan tehneet talonne kanssa! Minua vähän huvitti maalle paluunne.. eipä itsekään olisi nuorempana uskonut, että sitä vielä mennä käpytellään pikkuruisessa maalaiskylässä. Mutta kyllä on niin vahvasti tuntenut, että kotia on tullut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina.

   Sama asia hymyilyttää itseänikin. Miten se ihmismieli voikaan muuttua niin totaalisesti? :)

   Poista
 9. Hei mahtavaa ! Täytyykin heti kipaista lehtihyllylle :)

  Joo on se aina jännää, kun oma koti tai naama on lehdessä. Juuri ja juuri uskaltaa vilkuilla ekan viikon aikana. Yleensä kuitenkin huomaa, että juttu on hyvin tehty ja ihana. Mä ainakin mielenkiinnolla odotan kotikuvia teiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä jänittävää! Vaikka tiedän kyllä mitä siellä lukee (koska toki olen saanut jutun tarkistaa ennen ilmestymistä), en vieläkään kykene katsomaan kuvia ja lukemaan juttua samalla kertaa. Jotenkin "liikaa meitä" yhdelle kertaa! :D :D

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe