8.8.2014

Arki tuli

Arki käynnistyi keskiviikkona, eskarin startattua. 

Sinne se meni reppu heiluen. Itkua ei tullut keneltäkään. Meitä kaikkia taisi jännittää niin paljon, että se piettosi alleen kyllä kaiken liikutuksen. Eniten pelkäsin oksentavani jännitykseltäni. Olisi ollut kamalan kurja aloitus ensimmäiselle päivälle, jos äiti olisi kyökännyt käytävälle. Ärsyttää olla tälläinen hyperjännittäjä joka asiassa, mutta minkäs teet.


Kesä on taas yhdeltä erää ohi. Arki rytmittää päiviä, tutusti ja turvallisesti. Vaikka arjen keskellä ei enää voi tehdä asioita spontaanisti, tykkään arjesta. Liika spontaanius ja päivien sisällön sattumanvaraisuus on stressaavaa. Menee ihmisen pasmat sekaisin sellaisesta. Jos olen aamulla päättänyt lähteväni mustikkaan, menen sinne hyvin todennäköisesti, vaikka minulle tarjoutuisi huikeita muita vaihtoehtoisia tapoja viettää päivä (ihan niin kuin tämä nyt olisi hyvin yleistä.. not!). En tykkää muuttaa suunnitelmia. Enkä koskaan lähde minnekään liian lyhyellä miettimisajalla. Täytyy olla aikaa sulatella asioita ja vaihtoehtoja. 

Aamulla muuten suunnitelin, että tänään on hyvä päivä säilöä tillit ja mintut, ja kuivattaa nokkosta ja lisää lipstikkaa. Aika villit on suunnitelmani perjantai-illlalle. 

Ai niin, en ole tainnutkaan hihkua, että minua kerrankin suosi arpaonni!?
Voitin fb:ssa järjestetyssä arvonnassa paikallisen valokuvajan suorittaman valokuvauksen. Valokuvaaja Deily Song, tuli yksi kesäilta näpsimään meistä kuvia. Sain luvan julkaista niitä tännekin. 


Kaikki allaolevat kuvat: Deily Song / Laureena's PhotographyKippis kuluneelle kesälle!

Kippis perjantaille!

23 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. :) Täällä toinen arjesta tykkäävä. On kiva, kun päivissä on tietty ja turvallinen rytmi. Mulla arki alkoi maanantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :)

   Positiivista, että arki ei ahdista. Hyvää arkea sinne, sitten taas maanantaina kun se taas jatkuu - mutta sitä ennen, rennot viikonloput !

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia ja kauniita kuvattavia! Voi kun mäkin joskus tekisin sen ja vain sen minkä olen päiväksi suunnitellut.. tai suunnittelisin vain sen mikä tekisin.. Mä tusaan, teen kaikkea kymmentä yhtä aikaa ja anna olla jos päivä menee ns. hukille niin etten saa tusata..ni silloin voi kärttykerttu iskeä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mutta kateeksi ei käy kuvaaja, joka meikäläisestä yrittää edustavaa kuvaa saada aikaan. Ei ole helppo nakki ei, sen vaan sanon.

   Ja kyllähän minäkin tusaan ympäriinsä. Mutta olen huomannut, että jos on liikaa aikaa, en saa tehdyksi mitään. Tätä tapahtui alituiseen heinäkuussa - tai, että ei tapahtunut _mitään_ siis. :D

   Kärttykettu käy täälläkin (liian usein!)

   Poista
 3. Minä olen tykännyt ihan älyttömästi spontaanista kesästä, mutta kieltämättä rutiineissakin on puolensa. Jossain vaiheessa kuuminta kesää havahduin, että kaikki laskut on maksamatta ja muutkin perusasiat hoitamatta, kun oltiin vaan huideltu ties missä kesäriennoissa. Ihan kivaa saada jotain rotia tähän elämään :) Kiitos että muistutit lipstikasta, meillä on unohtunut ihan koko kesäksi, mutta sitä voisi tosiaan kuivattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laskujuttu on tuttu juttu! :)

   Ensimmäinen kerta kun meillä kasvaa lipstikka, ja reilusti sitä kasvaakin! Onpa sitten jotain millä maustaa padat, keitot ja liemet :)

   Poista
 4. Olette kauniita, mahtavat kuvat!! Arki on parasta, loppujen lopuksi aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuossa ylempänä kirjoitinkin, että minä en ole kamalan kuvauksellinen.. Tarjoan valokuvaajalle haastetta tahtomattani. F on meidän perheen linssilude. :)

   Poista
 5. Onnea pienelle alkavalle koulutielle♥ Aivan ihanat perhekuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tuoreen eskarilaisen puolesta :) Ja kiitos <3

   Poista
 6. Upeat kuvat! Onnea eskaritielle :) Meillä alkaa huomenna koulut...

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavat kuvat teistä !!

  Meistä ei saa kunnollisia kuvia. Ei kummastakaan erikseen, saati yhdessä. Onneksi on hääkuvat, että on jotain katsottavaa. Jos olisi joku spesiaalitapaus, niin voisin jopa harkita kuvaajan tilaamista paikalle uudemman kerran. Ammattilaiset ne osaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!

   Minä olen yleensä se joka pilaa kuvat, ja jos taas jossain onnistun näyttämään ihmiseltä, on T:lla vähintään toinen silmä kiinni tms. Ja hei, tuo valokuvaus on aika kiva lahjaideanakin - eikä tarvita mitään spesiaalitapauksiakaan. Kuvat on kivoja! :)

   Poista
 8. Kauniita kuvia ja suloinen eskarilainen :)

  VastaaPoista
 9. Kuvat on tosi kauniita! Yleensä kun itse on kameran takana, niin silloin itsestä on kauhean vähän kuvia. Mä olen myös aina ajatellut etten ole erityisen kuvauksellinen, mutta vaikeaahan sitä on harjoitella kun Hra on melkein pakotettava kuvaamaan että saisi joskus itsestäänkin kuvia!

  Onnea koulutielle juniorille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Jotenkin tuosta kamerakammosta olisi kiva päästä eroon.

   Poista
 10. Onpa kauniita perhekuvia! Ja pakko todeta, että sulla on mun unelmahiukset. Mulla on pitkät ja piikkisuorat hiukset, joita olen koko ikäni yrittänyt kääntää ja vääntää laineille. Ystäväni, joilla on luonnonkiharat, ovat tietysti yrittäneet aina suoristaa omiaan...

  Tuo teidän juniori on niin söpö :) Onnea hänelle eskariin! Ainakin meillä eskarivuosi oli melkoinen kasvun ja oppimisen vuosi, jolloin lapsi tuntui ottavan ison harppauksen ajattelussa ja taidoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tukka-asiasta, ei tämä kuontalo oikeasti noin kihara ole, kuin kuvissa. Mä nukun yleens aina jonkinlaiset syheröt päässä, joka tekee hiuksista kiharammat. :)

   Ja kiitos! Eskari järjestetään täällä meillä koulun tiloissa - uskon, että ensi vuonna eka luokka ei enää niin paljoa jännitetäkään, kun ainoastaan luokkatila vaihtuu. Olen myös huomannut, että eskarivuonna lapset kasvavat huimasti - ihan fyysisesti, mutta myös taidoiltaan ja olemukseltaan. Jännittävää nähdä! :)

   Poista
 11. Meillä on siis samanikäiset lapset. Onnea esikouluun ja ihania kuvia teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lykättiin eskariin menoa vuodella - F täyttää tässä kuussa 7vee. Jos en ihan väärin muista, teidän neiti taisi olla 6vee? Mutta sama elämänvaihe kuitenkin :) THE eskari!! :D

   Ja kiitos! :)

   Poista
  2. Ok. Jeps B on 6v kohta. Ihana jännä aika taas :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe