1.2.2015

Päättömiä kuvia (vol 2)

Päivänä eräänä, sain idean sulloutua mekkoon ja otattaa uuden päivityskuvan siitä, kun maha on puettu mekkoon.

Tämä raskausvatsan kuvaus on mukavan armeliasta, kun voi otattaa itsestään päättömiä kuvia. Ei tarvitse tuskastua naamavärkistään. Helmet rekvisiitaksi kaulaan  ja mekko vaan rennosti pitkien kalsareiden ja villasukkien päälle - ja ei kun kuvia ottamaan. Olisi kyllä pitänyt ottaa yksi sellainenkin kuva, jossa ne pitkät kalsarit ja villasukat vilkkuu. Ihan teidän järkytykseksi.

Vaikka raskausaika on sujunutkin ilman sen suurempia vaivoja ja huolenaiheita, alkaa tämä kankeus, kömpelyys ja puuskuttaminen hiljalleen riittämään. En pääse (ts. mahdu) kuin tuulikaappiin saakka kanalassa, koska toisesta ovesta ei ole enää tällä keskivartalolla kulkemista - ellei mies irroita ovea saranoilta, niin kuin joutui yhtenä päivänä tekemään. On omituista, miten oma vartalo voikaan tuntua niin vieraalta.  Olen aina keikkunut painoindeksitaulukossa lievän ja merkittävän alipainon rajoissa- vaikka söisin mitä - ei sillä ole tuntunut olevan mitään vaikutusta painoon. Olen koettanut lihottaa itsäni monesti, mutta paino ei vaan yksinkertaisesti ole noussut. Nuorempana inhosin luisevaa (ja poikamaista) vartaloani - ja jokaista siihen liittyvää (neutraaliakin) kommenttia. Nyt liki 20kg painavampana toteanpahan vaan, että haluan sen vanhan takaisin. 
Kuvittelen, että jokaisella on sellainen oma optimipaino, jossa keho pyrkii pysyttelemään - ja jossa se toimii parhaiten. Minulla se sitten taitaa olla tuo "ripakinttupaino", jolloin olo on hyvä - sivuseikka on se, miltä se näyttää, vaan kuinka se toimii.

Ei muuten kyllä ollut piennintäkään tarkoitusta avautua painosta, mutta niinpä näytti nyt kuitenkin käyneen. En deletoi vielä. 

Sutjakampaa sunnuntaita teille! ;)

19 kommenttia:

 1. Onpa kauniit ja tunnelmalliset kuvat! Sopivasti sunnuntaita sulostuttamaan. Nuorisokin siellä sykkyrällä vatsan uumenissa lämpimässä, hyvin pystyi kuvittelemaan kauniin mekon läpi hänet sinne kasvamaan. Hienoa, että vointi on ollut hyvä - ja pieni lylleröolo kai nyt kuuluu asiaan ja sitä on taas sitten ripakinttuna sun kevyt muistella. Voimia odotuksen loppuaikaan, mielenkiinnolla odotan "kuka" sieltä syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lylleröolo - miten kuvaava ja hieno sana, siltä olo nyt todellakin tuntuu :)

   Poista
 2. Kylläpä on herkkiä ja kauniita kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 3. Kaunis masu! <3 Mulla paino on ollut aina normaalipainon alarajalla ja raskausaikana tuli 11 kg. Sekin tuntui paljolta ja loppuajasta oli valtava olo. Onneksi paino lähti nopsaan pois ja pääsin takas omiin mittoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sinäpä selvisit vähällä - 11kg on tosi vähän minusta.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Siitä kuvat mistä kaipuu, tai no ei vaiskaan. Heh, kiitos! :)

   Poista
 5. Eteerisen kaunista, etenkin tuo tuolikuva on mahtava!
  Ja kaunis vatsa!!
  Onnellista odotusta ja lähetän tuulen mukana vähän mantelinkukkien tuoksua sinne pohjolaan!

  VastaaPoista
 6. Mä olen tällä kertaa ihan kriisissä omasta lölleröolostani johtuen. Painoa on tähän mennessä tullut n. 5-6 kg, mikä on ihan saman verran kuin viime kerralla tässä vaiheessa, mutta silti tunnen itseni kamalan lihavaksi ja jotenkin toimintakyvyttömäksi plösöksi. En siihen normaaliin painoonikaan ole täysin tyytyväinen, mutta on se sata kertaa parempi, kuin raskaana olo! Onneksi tätä ei jatku ikuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10kg painossa lisää vielä meni, mutta sen rajan ylityttyä aloin tuntemaan tuota lylleröoloa. :D Voiton puolella kuitenkin jo, että kyllä tämä tästä. Tsemppejä sinnekin! :D

   Poista
 7. Väliiäkö sillä mitä kuvien ulkopuolelle jää,näissä kuvissa tunnelma on ihanan pehmeä ja kotoinen,. joten ehkä ne villasukatkin sopisi kivasti teemaan. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Emilia <3 Kovin tässä jo ollaan odottavalla kannalla. :)

  VastaaPoista
 9. Lovely earrings!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) (from here: http://www.besohelsinki.com! )

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe