18.4.2014

Pääsiäinen


Mitäs te puuhailette näin pitkäperjantaina? Onko teillä pääsiäisperinteitä?

Meillä odotellaan jo kuumeisesti huomista virpomispäivää ja herkutellaan suklaakakulla. Ei ole lammasta, mämmiä, eikä pashaa, mutta on vispipuuroa ja leivinuunissa palaa tuli, illan pitsanpaistoa varten. Ihan perusviikonlopun eväillä menee viikonloppu.

Ei tämä pyhien vietto enää niin ahdistavalta tunnu, nyt, kun kaupassakäynnit on hoidettu ja koti päällisin puolin siisti. Mikäs se tässä ollessa - valmiissa maailmassa.

Toivottelen hyvää pitkäperjantaita ja levollista pääsiäisen aikaa, jos sattuu niin, että en tänne enää eksy, ennen pyhien loppumista. 


15 kommenttia:

 1. Hyvää ja levollista pääsiäistä, myös sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! KKelit ainakin osui kohdilleen. Tätä lisää! :)

   Poista
 2. Nämä sun blogin kauniit kuvat tuntuu välittömästi laskevan stressitasoa ja rauhoittavan - ihania eteerisiä tunnelmia blogipostauksesta toiseen! Kiitos näistä :) Ja pääsiäisen evästykset kuulostavat melko pitkälti samanlaisilta kuin täälläkin (puuroa lukuunottamatta) - yksinkertaista ja hyvää, mikään ei ole sen voittanutta lomapäivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari ihanasta kommentistasi! Onneksi pitsasta riitti vielä seuraavillekin päiville, että ei tarvinnut sisällä liiemmin huushollata. :)

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia:) ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Terkut ja hyvää lankalauntaita! Meillä etelässä virvottiin jo viime su,nyt vain sukuloidaan ja ollaan. Ihanat kuvat sinulla,kuten aina ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R! Tampereelle muuttaessani opin kantapään kautta pikku-virpojien aikataulun muualla päin Suomea - mitähän mahdoin pikunoidille silloin hädissäni keksiä, en muista. :D

   Poista
 5. Mäkin leivoin just pizzaa :) Tosin en leivinuunissa, sitäkin pitäisi joskus kokeilla, kun sellainen tuossa keittiön nurkassa jököttää. Meillä on pääsiäisen vietto hyvin epäperinteistä, ollaan hädin tuskin siivottu hiukan ja sekin siivo on jo taas saatu sotkettua uudestaan. Ihanaa kuitenkin, että saa lepäillä hyvällä omalla tunnolla ja tulee rauhoituttua, kun oikein mitään muutakaan ei voi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsa-pääsiäinen teilläkin :) Mutta hei, kokeile ihmeessä seuraavaksi leivarissa pitsaa! Takaisin sähköuuniin tuskin on paluuta! Lupaathan? ;) Uuni täytyy lämmittää vaan kunnolla, niin että pitsat paistuvat siellä n. 5 minuutissa.

   Poista
 6. Meillä väännetään pitkänäperjantaina todella pitkällisesti virpomavitsoja. Yleensä vielä suvun aikuisväestön voimin :) Siitä sitten edetään niihin rauhaisampiin päiviin. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä se vitsojen vääntö, meilläkin, taisi jäädä enemmän äidin ja isin hommiksi :D

   Poista
 7. Kiitos :) Vielä muutama tunti pääsiäistä ja sitten seuraavaksi odotellaankin jo vappua!

  VastaaPoista
 8. Ompas ihania pääsiäiskuvia! Ja kuvia ylipäätään, ihanan herkkiä :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe