17.1.2015

Sininen hetki


Ex-kahviaddiktin sininen vihreäteehetki. 
Onneksi teestäkin saa tujua, kun tarpeeksi hauduttaa.

Seuraavaksi sohvalle katsomaan loppuun kesken jäänyt Allenin Woodyn Midnight In Paris. Rakastan elokuvia, jossa ei tapahdu liikaa. Pakotan miehenkin katsomaan niitä, ja kuuntelen pitkästyneitä huokailuja siinä vieressä. Ehkä pitkästyneimmät huokailut muistan kuulleni Richard Linklaterin ohjaamassa trilogiassa (Rakkautta ennen aamua, Rakkautta ennen auringonlaskua ja Rakkautta ennen keskiyötä)  - Juuri sellaisia leffoja, joiden ei toivoisi päättyvän koskaan.

Leppoista lauantaita.


12 kommenttia:

 1. Juu-u, hyvin harvoin käy elokuvamaku ainakaan meillä yksiin miehen kanssa.
  Joo levätään me naiset hetki kauniissa sinisessä hetkessä ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kyllä aika usein käy yksiin elokuvamaku. Nämä romanttiset jututkin suostuu seurana katsomaan. Joskus sitten vaan hiukan huokailuttaa ;)

   Poista
 2. Voi kun mun on leffoja ikävä. Ja juuri noita samaisia, viipyileviä, joiden maailmaan niin mielellään valuu mukaan. Siletä netflixistäkö löytyy noitakin elokuvia? Meillä on tuo homma laittamatta kuntoon, pitää löytää joku tapa katsoa leffoja juuri silloin kun se omaan (lasten nukkuma-) aikatauluun sopii. Yläbannerin lammaskuva on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Netflixista. Siellä on yllättävän paljon hyviä leffoja. Puhumattakaan kaikista niistä sarjoista. Ei muuta kuin leffailta pystyyn :)

   Ja kiitos kaunis.

   Poista
 3. Ei meilläkään monesti passaa yksiin miehen kanssa elokuvamaku :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavallisesti meillä ei tule riitaa elokuvan valinnassa. Vuoronperään valinta, niin kummankin leffoja tulee katselluksi. Ja minä en huokaile, mutta nukahdan helposti. :)

   Poista
 4. Ihana lipasto <3 Meillä ukkelin kanssa käy elokuva maku välillä hyvin yksiin. Toisaalta sitten molemmilla on myös niin ne tietyt omansakin, josta toinen ei välitä. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tuo on talonpoikaispöytä - kiitos kuitenkin! :)

   Sama meillä, kyllä ne omat suosikit on kummallakin - mutta ei nyt onneksi ihan päinvaistainenkaan.

   Poista
 5. Tuo kyseinen Woody Allenin kuva on niiin ihana - voisin katsoa vaikka kuinka monta kertaa - ja pidimme siitä molemmat.

  VastaaPoista
 6. Olen joskus erehtynyt lainamaan jollekin kaverille elokuvahyllyni mestariteoksia, siis varsinaisia merkkipaaluja, jotka ovat muuttaneet minut ihmisenä. Sitten saanut ne aika pian takaisin, joko vuorosanoin, "alotin mä sitä kattomaan, mutta en mä loppuun asti jaksanu" tai "no mä nukahdin".
  Tykkään visuaalisuudesta, tylsyydestä ja ratkaisemattomista lopuista, määränpäättömästä seikkailusta ja sellaisesta outoudesta, josta ilmeisesti pidän ihan yksinäni. Katson siis elokuvat yksin omassa rauhassani, enkä koskaan kerro kellekään, jos näin jonkun mielestäni hyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan kamalaa! Sama, jos hehkuttaa jotain kirjaa jollekin ja sitten toinen ei jaksa lukea sitä edes puoleen väliin.Niitä kuuluisia makuasioita vissiin ;)

   Mä voin nykyisin miehen kanssa katsoa leffoja, mutta mulla oli vähän sama aiemmin. Tykkäsin katsoa elokuvat ylhäisessä yksinäisyydessäni. Vieläkään en ymmärrä isommalla porukalla elokuvien katsomista - ei oo kivaa.

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe