14.2.2015

Kirppislöydöt (osa 2)


Seuraa jatkoa viime postauksen kirppislöydöille.  
Saanen esitellä teille pari hiljaista daamia:Jonkin aikaa on etsinnässä ollut kylppäriin sopiva hyllytaso, johon saisin hajuvedet nätisti esille. Tällainen vanha kullattu rokokoinen hyllytaso löytyi. Aika krumeluuri - otan kuvan kunhan saan sen paikoilleen.Ja mitäs muuta... Yksi nahkatakki (tätä piti kokeilla siinä toivossa, että se olisi ihan kammottava päällä, no ei ollut - ja vaikka en toista nahkatakkia tarvitse, en vain kyennyt jättämään tätä ostamatta - kirppislöytöjen kanssa on se ärsyttävä puoli, että harkinta-aikaa ei juurikaan ole). 


Kivaa ystävänpäivää teille kaikille ruudun sillä puolen - ja erityisesti teille blogin kautta tutuiksi tulleille. Kiitos kun jätätte käynnistänne viestin, silloin tällöin. :)

23 kommenttia:

 1. Pähee lattia. Kylmäki sit joskus lähetän miehen ja koirat viikonlopuksi jonnekin että saan tehtyä vaikka eteiseen ruutulattian. Ne kun ei niin ketterästi kulje ikkunasta. Ja tuo pikkuhylly olisi ollut rikollistä jättää kirpputorille. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Osissa kun maalaa, niin onnistuu koirataloudessakin :) Maalasin Sateenkaarivärien lakkaöljymaalilla ja kuivaa kyllä nopeammin kuin tavallinen pellavaöljymaali.

   Poista
 2. Upeat löydöt. Ihanat patsaat ja tuo hyllyhän on juuri sopivasti krumeluuri;) Hyvän näköinen takki! Ja totta, se tosiaan ärsyttää joskus, että ei ole harkinta-aikaa pidempään käytettävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kirppareita saa joskus koluta pitkiäkin aikoja löytämättä yhtikäs mitään ja joskus taas tulee löytöjen suma :)

   Poista
 3. Täältähän löytyi ihana blogi ja kauniita kuvia! Uusi lukija ilmoittautuu; onneksi löysin tänne toisen blogin kautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Päivi.

   Mutta voi juku - kävin kurkkaamassa blogissasi ja melkein tässä iski paikkakateus :) Aivan ihastuttava paikka teillä siellä! Jään seuraamaan! :)

   Poista
 4. Hienoja löytöjä - kaikki!
  Hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää :) Käyn täällä lukemassa silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhästyneet kiitokset! :)

   Ihastuttava blogi sinulla, jään seurailemaan!

   Poista
 6. Mä olen niin katkera kun jotkut löytää AINA kirppiksiltä jotain ihanaa ja ainutlaatuista. Jos olen joskus jotain löytänyt niin kotiin tultua olen todennut ostokseni ihan roskistavaraksi. Vaikka nenäni ei ole pieni, kirppisnenä se ei ole. Kultahyllysi on ihana, varsinkin ne hyllytason koristukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut tuota samaa monen eri ihmisen suusta! Mikähän siinä muuten onkin? Vaikka kyllä sitä välillä tulee ostettua ihan silkkaa roskaakin kirpparilta, mutta joskus onneksi natsaa. Itsellä harvoin taas onnistaa vaatelöytöjen suhteen - en tajua miten ihmiset löytävät kirppareilta niitä upeita vaatelöytöjään, kun itse törmää lähinnä vain ylihinnoiteltuihin halpavaateketjujen rätteihin.

   Ja paljon kiitoksia!

   Poista
 7. Taas ihan huippulöytöjä. Nuo tuovat kivaa tyyliä teille. Itse katselen vain haikeasti tuollaisten krumeluurien perään, kun en tohdi ottaa mukaani :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi!
   En ole uskaltanut vielä kiinnit(tyt)tää tuota hyllyä seinään... Onhan se aika.. No: krumeluuri!

   Poista
 8. Oi tuo hylly on ihana! Kelpais mullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se joskus vielä päätyy seinälle saakka, kunhan tässä rohkaistun! :)

   Poista
 9. Mun silmät tarttui kans ekana tuohon lattiaan :D Hienoja löytöjä. hylly olisi lähtenyt meillekin. Ja oikein leppoisat ja myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset myös sinulle oi blogiystäväin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuistin ruutulattia oli yksi extempore-idea joka oli kyllä oikeastaan aika mukava puhde - toimii myös kuistilla hyvin paremmin kuin yksivärinen lattia, kun ei joka hiekanjyvänen erotu niin selvästi.

   Ja myöhästyneet ystävänpäivätoivotus -kiitokset sullekin, blogitoverini! :) Piti kommentoida silloin sitä ystävänäpäiväpostaustasi, että I feel you! Olen ihan samanlainen sosiaalinen erakko. Ihan olisi voinut olla omasta näppiksestä (jos vaan osaisin yhtä hyvin ilmaista itseäni:)

   Poista
 10. Hienoja löytöjä, mutta ruutulattiaan minäkin ihastuin 😍

  VastaaPoista
 11. Oon kade. Tosta hyllystä meinaan!! :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe