11.3.2015

Vauvaa ja vollotusta

Seinäjoen keskussairaala on nyt niiiiiiiiiiiiiiiiin nähty.
Ensiksi: Kiitos yhteisesti kaikille teille onnitteluista.

Meidän kuuden päivän all-inclusive -loma päättyi tiistaina. Olipa reissu! Tytön syntymä kesti, kesti, kesti ja kesti. Ja ainoa hauska hetki synnytyksessä oli se hetki, kun se oli ohi. Mutta tuliainen on kaiken sen työn ja tuskan arvoinen. Tyttö (=hikkapylly "hikkis") syntyi käsi poskella (auts!) painoi syntyessään 4010g ja pituutta oli 51cm. Ei mikään hyttynen siis. 

Onni oli eilen päästä kotiin.
Pyykinpesukin tuntuu sairaalassa makaamisen jälkeen luksukselta.
Ruokaa on jonkin verran valmiina pakkasessa ja koti saa näyttää tällä hetkellä niin sekaiselta, kuin se todellisuudessa onkin. Juuri nyt päivisin en varaa aikaa millekään muulle, kun vauvan tuijottelulle ja tuoksuttelulle -  Niin ja vähän vollotukselle. Aina kun aloitan hyräilemään laulua vauvalle, pillahdan itkuun liikutuksesta. Hikkis on äänenvoimakkuudeeltaan äänekäs vauva. Hyvä ominaisuus hirsitalossa muuten. Välttämättä hän ei tarvitsisi sen kummempia itkuhäläreitä, sillä kun hikkiksellä on asiaa, hän tulee kuulluksi. Volumetaso on joko on tai off - ei mitään siltä väliltä. 


Isoveli on aika otettu omasta statuksestaan. 
Arvatkaa mikä leikki on nyt pop?


Tämä syntyy kuulemma ylihuomenna, 13. päivä. 

Tämän postauksen tekoon meni muuten koko päivä. Keskeytyksiä tuli.. no niitä tuli.. monta. 

Laitan loppuun vielä tämän hetken vollausbiisien kärkeä. 


Kandidaatti - Kiitollinen


39 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut! Ihana Hikkis nappisilmä. Isoveli on nyt kiireinen monin tavoin.

  VastaaPoista
 2. Siellä hän on! Kevään lapsi! Ja hän - isoveli! Ja äiti. Voi että! Hienoa, että ääntä ja tahtoa löytyy nuorisosta jo nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä hän! :)
   Ihan hauska, että tytöstä löytyy tahtoa - pitää vähän ollakin ;)

   Poista
 3. Paljon onnea ja ihana biisi, sopii tilanteeseen täydellisesti!!!

  VastaaPoista
 4. Oih, suloinen tyttö ♥ On siinä ollut Äidillä punnertaminen :) Onnea vielä kerran koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana vauva ja suloinen isoveli!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Meillä pötköttelee tuossa lattialla joulupäivänä syntynyt käärö ja fiilikset on hyvin muistissa. Kotiin oli ihana päästä sairaalasta, vaikka nautin myös siitä täyshoidosta. Tiesin, että kotona ei ole enää mahdollisuutta lepoon, kun myös isoveli vie osansa. Koti on kuitenkin tietysti aina koti. <3

  Hauskaa, että linkitit tuon Kandidaatin biisin - satun nimittäin tuntemaan tämän artistin. Ollaan oltu aikoinaan samassa työpaikassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koti on aina koti, ja arkiset askareetkin tuntuu mukavilta, jos niistä vaan vahongossakaan ei ota mitään stressiä. Omaa kaaoksen sietokykyä joutuu tässä ehkä piirun verran nostamaan. Kevätaurinko ei juuri armoa anna :D

   ps. Maailma on pieni! ;)

   Poista
 7. Kiitos Emilia <3 Mä olen karaistanut itseäni kuuntelemalla tuota biisiä repeatilla, ja nyt on enää yksi kohta jossa pitää purra huulta hiukan kovemmin ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea vielä täältäkin supersuperpaljon!

  VastaaPoista
 9. Voi miten hienoa ja niin suloisia olette kaikki! Minullakin syntyi esikoinen käsiposkella. Joten, auts tosiaankin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pilvi :)
   Myötätuntohalaus sinne, toiselle, käsi poskella syntyneen äidille ;)

   Poista
 10. Yhyyyy, mäkin vollotan melkein. Hormonit, niistä on pienet ylireagoinnit tehty. Vauvan nuuhkimisesta ei saa tarpeekseen tai isommankaan (ne alkaa kyllä saada tarpeekseen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tämä tarttuu. Ei sitten yksin tarvi vollata ;) Mä mietin just, että mikä vauvassa muka on se "hyvä haju", koska ei kai se tuoksu muulta kuin kakalta ja puklulta?!

   Poista
 11. Oiiii onnea koko perheelle!!! Vollotusta se taisi itselläkin olla ekat päivät, vai kauankohan sitä kestikään... On ihan sumun peitossa jo ne ajat. Hormonit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta. Minä oikein tykkään velloa tässä tunnemylläkässä ja lietson vieläpä lisää itseäni kuuntelemalla herkkisbiisejä. :D

   Poista
 12. Valtavasti onnea! Iso iso lahja, pitäkää hyvää huolta :)
  Toivottavasti toivut hyvin ja arki alkaa hahmottaa rytmiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi :) Toipuminen saisi tapahtua ripeämmin, mutta mikäs se tässä, kun saa vaan lepäillä vauva kainalossa. Vauva onneksi nukkuu yönsä hyvin, ja omituista on se, että saan kuittailtua loppuraskauden univelkoja.

   Poista
 13. Munkin esikoinen tuli käsi poskella, ja pitkään otti - mitähän mokomat ensimmäiset siellä mahtaavat tuumailla? Ihan hirveästi onnea teille, elät niin kadehdittavia aikoja! Voikaa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että näitä käsi poskella -tyyppejä! Meillä on monesti vieläkin käsi poskella ja kamalan totinen ilme. Tyypillinen kalat!

   Ja iso kiitos! <3

   Poista
 14. Ihana tyttö =) Paljon paljon onnitteluja teille täältä meiltäkin koko perheeltä! Olemme tosi iloisia puolestanne. Ja F on hieno isoveli, kyllä tytön kelpaa.

  Oikein ihania vauvapäiviä teille, nauttikaa täysin siemauksin =) Terveisiä minun miehiltäni myös, pieneltä ja isolta. Meidän pikkumiehemme puhuu välillä teidän F:stä ja mielellään tulisi häntä tapaamaan, F on edelleen yksi A:n ykkössuosikkikavereista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aurora! Ja kiitos terveisistä - välitetään eteenpäin :)

   Keväämmällä olisi kiva poiketa taas teillä katsomassa remonttinne etenemistä - tai jos ei sitä, niin ainakin eläimiä! ;)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe