27.3.2015

Pink is my new obsession

Kumma juttu. 
En kuvitellut olevani itse niitä äitejä, jotka tyttövauvan myötä kyllästää vauvansa possunpunaisella. Tai jopa itsensä. Puhumattakaan vauvan huoneesta. 

 Kaiken joutui odotusaikana ostamaan neutraalinsävyisenä, tytölle tai pojalle sopivana. No nyt sitten kun kaiken voi hankkia tytölle sopivana, KAIKKI t o d e l l a k i n on hempeää ja vaaleanpunaista. Kun olen siirrellyt viime päivinä räpsittyjä kuvia kameralta koneelle, niin ilmiö on aika kiistaton. 

Ehkä joku ohimenevä vaihe?Ja kuin kirsikkana kakun päällä, ta-daa:


Tyllihame. (!)
Eikä ole vauvalle tämä tanttu, vaan allekirjoittaneelle hattara-aivolle. Ihan ehdin jo saamaan pakkomielteen tyllihameesta - kastejuhlaa varten oli pakottava tarve löytää sellainen. Etsin sitä kissojen ja koirien kanssa, kunnes Etsysta sitten löysin omani. Hikkiksen kastejuhla on toukokuussa. (Etsysta olen tullut hankkineeksi myös pari aika kivaa hopeasormusta. Voisin seuraavaksi vilauttaa ehkä niitäkin. ). 

Että mitä tässä on oikein tapahtumassa? Jos täällä seuraavaksi alkaa vilkkumaan kuvia eräästä äiti-ihmisestä vaaleanpunaisessa kostyymissaan, tiara päässä 
- tehkää jotain, jooko?

Little miss sunshine. Ei kuitenkaan joka päivä.
Possunpunaista perjantaita teillekin! 

14 kommenttia:

 1. Voi ihanuus tuota vimeistä kuvaa♥♥
  Kaunista on vaalenpunainen..:)

  VastaaPoista
 2. Voi herraisä, miten somaa! En ainakaan vielä suostu sua passittamaan hoitoon :) Kato nautit vaan tästä vaaleanpunavaiheesta niin kauan kunnes neito itse alkaa protestoida. Ja aika pian sen protestoinnin jälkeen saattaa tulla kuitenkin prinsessavaihe, joten kannattaa säästää kaikki aiheelliset hörsyt. Halaus sinne, toivottavasti olette jakselleet hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Hyvä. Pitäkää nyt silmät kuitenkin auki ja olkaa valmiudessa - ei sitä tiedä kuinka pitkälle tämä vaihe vielä menee. ;D

   Poista
 3. Ha haa!:D mä kuvittelin myös, että meijän neidistä ei tuu mitään vaaleenpunasta pikku rinsessaa, hirmu äkkiä ne tilanteet vaan muuttuu! ..noin "syvälle" se ei kuitenkaan iskeny, että itelle oisin hankkinu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä!

   Minä yritän jättää tämän nyt tähän. Yhteen tyllihameeseen. No more pink for mama. :D

   Poista
 4. Totaaa, onks tolla maljakollakin tyllihame? Oireisiin varmaan tarjotaan jotain terapiaa tai luontaishoitoja. Tai josko se menis ohi ihan lepäämällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Tajusin vasta sen itsekin. Joku raja on ylitetty silloin, kun pukee tulppaaneille tyllihameen. Koitan lepoa.

   Poista
 5. Täällä saa yliannostuksen hempeydestä ihan vain käväsemällä tyttären huoneessa. Mutta kerta hän itse pitää, niin ehkä mä kestän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aika pitää nyt käyttää hyväksi hempeilyn ja hörsöjen suhteen - vielä nyt, kun vauva ei osaa vielä protestoida! ;D

   Poista
 6. Voiko vaaleanpunaista muka olla liikaa? Ja tyllihame tiaran kanssa aikuisella on ihan kiva. Mulla on se tiara, puuttuu vain tyllihame :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessaleikkejä on aivan sallittua leikkiä vielä aikuisiälläkin. :D

   Poista
 7. Cool! Ihanaa! Vaalenpunainen on varmaan ikuinen trendiväri, joten nou hätä :))
  Itse olen tykännyt vaaleanpunaisesta IHAN aina ja tulen aina tykkäämäänkin.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä traumatisoin itseni (ja muun perheen) tässä vauva-aikana vaaleanpuna-övereillä - saas nähdä :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe