11.3.2016

Lautashylly

Asioilla on tapana järjestyä - ja huonekaluilla tapana löytää paikkansa. 

Ostin joskus muutama vuosi sitten, vanhan talonpoikaislautashyllyn. Hylly käväisi ensin keittiössä, mutta oli vähän hassu siellä, toisen ikkunallisen lautaskaapin vieressä. Hylly kannettiin yläkertaan odottamaan, ja sinne se lopulta unohtui. 

Ajattelin vielä kokeilla hyllyä salin puolelle, ruokapöydän taakse. Aikaisemmin seinällä oli jonkinlainen taulu/peilikollaasi, joka nyt siirtyi hyllyn alta pois. 

Minulle ei ole kovin helppoa luopua vanhoista huonekaluista. Ehkä se johtuu siitä, että toista täysin samanlaista yksilöä on lähes mahdotonta löytää. Monesti näiden vanhojen huonekalujen hakureissut ovat jo omia tarinoitaan - on tullut nähtyä monenmoista keräilijän autotallia. Toisaalta, tarkoituksenani ei ole tehdä yläkerrastamme mitään hylättyjen huonekalujen hautausmaata. 

Maalipinta on kovia kokenut. Hylly saa kuitenkin pitää alkuperäisen turkoosinsinertävän maalin. Minusta sen rouhea pinta on iso osa hyllyn viehätystä. 

Samaa sinisen sävyä löytyy keittiöstä saareekeena toimivasta talonpoikaispöydästäSininen ei ole mitenkään lempivärini sisustuksessa, salakavalasti se on kuitenkin onnistunut ujuttamaan itsensä meidän astioihin ja huonekaluihin. 
;)
Aurinkoista viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Todella kaunis hylly ja tuo väri on ihana!

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno hylly ja väri on minustakin ihana! Minäkään en oikein raaskisi luopua vanhoista huonekaluista :) Onneksi on säilytystilaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Uusien huonekalujen kanssa ei ole taas minkäänlaista luopumisen tuskaa.

   Poista
 3. Todella kaunis pinta tuossa hyllyssä, hyvä, että sille löytyi paikka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, onneksi en hätäpäissäni laittanut hyllyä kiertoon.

   Poista
 4. Upean rosoinen hylly - ihana, sanalla sanoen!

  VastaaPoista
 5. Lautashylly on todella upea. Sopii täydellisesti ruokapöydän taakse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onneksi tuli katsottua vielä tämä oljenkorsi :)

   Poista
 6. Siis toi lautashylly on aivan täydellinen, väreineen kaikkineen, onnea sulle kun saat omistaa tuollaisen. Itsekin olen haaveillut juurikin tuollaisesta, vaan ei ole seinäpintaa jonne tuollaisen sijoittaisin. Teille kuitenkin sopii kertakaikkisen upeasti. En voi kuin huokailla ihastuksesta, onneksi ei jäänyt sinne yläkertanne uumeniin tuollainen upeus:)

  VastaaPoista
 7. Upea tuo lautashylly! :) Tykkään hirveästi näistä Sinun kuvista, näissä on jotenkin niin upea tunnelma <3

  VastaaPoista
 8. ihäana blogi pitkästä aikaa uusLöytö lukulistalle :D

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe