27.3.2014

kevyttä ja kuplivaaOlkihattu tuli talokauppojen mukana.

Tällä viikolla mua on hymyilyttänyt varmastikin useammin, kuin koko talvena yhteensä. Monestakin asiasta. Mustarastaiden laulusta ja auringosta. 
Blogikaverin lähettämästä kirjasta. Uudesta luomiväristä. Joutsenten ääntelystä. Maasta puhkeavasta vihreästä. Toisen blogikaverin tarjoamasta puutarha-avusta. 

Tässä viikossa on jotain kummallista. Viime yön huonosti nukkuneena,  ei edes aamuherääminen tuntunut vastenmieliseltä. En torkuttanut kun korkeintaan kaksi kertaa (normaalisti torkkuvara on puolituntia). Viime yön yksityiskohdista vielä sen verran, että heräsin joskus 04.00 aikoihin aamuyöllä, kissan, kamalan äänekkääseen mouruamiseen. Raotin ikkunaverhoa ja siinä ihan  lähellä istuskeli valtavan kokoinen katti - huudellen seuraa, yksinäiseen maaliskuiseen yöhönsä. 

Tunne on kuin heräilisi pitkästä talvihorroksesta - olo on kevyt ja kupliva!

Haaveilen puutarhajuhlista, samanlaisista kuin meillä oli viime juhannuksena.
Jos ottaisi perinteeksi järjestää juhannusjuhlat. 


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä :) Ainakin vielä viikonlopun - sitten povataan taas kylmenevää.

   Poista
 2. Puutarha- ja juhannusjuhlat ovat ihania! Meillä oli Ryötönperällä monta juhannusperformanssia samalla: Juhannusruusun kastaminen Teuvoksi, "Anttila nyt ampaisee" -tyyppinen ryhmävalokuva, vesihirviö laiturin kupeessa, salaperäinen tekstiviestimysteeri ja rummutusta kesäyössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua - teidän juhannusperfomanssit kuulostaa kyllä vähintäänkin kiinnostavilta :D :D

   Poista
 3. Aurinko antaa voimaa huonosti nukutun yönkin jälkeen....ihanaa olisikin puutarhajuhlat..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tuntuu aivan, kun vuorokauteen olisi tullut muutama tunti lisää. Tämä on omalla tavallaan vuoden paras aika, kun koko pitkä valoisa kausi on edessä kokonaisena!

   Poista
 4. Ota ihmeessä tuo juhannus perinteeksi. Silloin on ihana kokoontua yhteen ja teillä on sille täydelliset puitteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannus on aiheuttanut jo monena vuonna hirveästi päänvaivaa, pienimuotoisilla juhlilla se ongelma ehkä tulisi kuitattua. :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe