23.11.2013

Ihanuus Argentiinasta



Elämäni ensimmäinen Etsy-ostokseni tuli eilen perille. Käsinkudottu, 100 % villaan kudottu villatakki jossa on mukana hiukan silkkiä. Ihanan pehmeä ja juuri oikealla tavalla käsinkudotun näköinen.  

Villatakki ja villasukat on mun univormu syksystä pitkälle kevättalveen ja vanha villapaita alkaa olemaan jo aika nuhjuisessa kunnossa, kainaloista osittain rastoittunutkin. :D
Aamuisin, jos mies kaivelee ensimmäisenä silmälaseja sängyn vierustalta mä hamuan villatakkia. Kotona työskentelyn ehdottomana plussana on se, että saa tehdä töitä vaikka koko talven samassa asussa - eli villasukissa, lökäreissä ja villapaidassa. 

Tuo Etsy on oikea käsitöiden aarreaitta. Tosin myytäviä tuotteita - kuin myyjiäkin, on niin mieletön määrä, että kaiken tarjonnan läpikahlaaminen on miltei mahdotonta.

Oma villatakkini tuli Argentiinasta. Myyjällä oli paljon käsinkudottuja ihanuuksia. Jos joku haluaa kurkata myyjän valikoimaa, löytyy se täältä: (klik)

Jos teillä on joitain omia Etsy-suosikkejanne, olisi kiva kuulla niistä!

13 kommenttia:

  1. Voi kun itsekin jaksais joskus ottaa (kauniita) kuvia ja ladata ne tänne. Tyttärellä olis sopiva kamerakin... Mä tyydyn edelleen iPhone-kuviin. Mutta Etzyn suuresta maailmasta olen ostanut seinäsuosikkini. Samanlaista en enää löytänyt, mutta tältä tekijältä: https://www.etsy.com/listing/169454118/white-birch-forest-wall-artshelf?ref=related-3
    Kukaan ei varmaan osaa päätellä, mitä kaipaan kotomaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan kamera tytöltä lainaksi ja eikun kuvailemaan! :)

      Kävin kurkkaamassa linkkiäsi, ja siellähän oli vaikka mitä kivoja juttuja! Noitahan voisi kokeilla värkkäillä itsekin!

      Ps. Ymmärrän tuskasi! :)

      Poista
  2. Aivan ihana villatakki ja sopii sinulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi! Onni on kutomataitoiset ihmiset ja Etsy, josta tämmöinen tumpelokin (jolla ei langat ja puikot pysy hyppysissä) saa käsinkudottuja juttuja itselleen :)

      Poista
  3. Täydellinen villatakki,niin kaunis!!

    VastaaPoista
  4. Villasukat, lökärit ja villatakki ovat paras päivän asu minustakin...:)
    Upea villatakki...pitääpä käydä kurkkaamassa mitä siellä in muutävänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä muitakin ihanuuksia jotka houkuttaa! Tosin, ehdin jo huolestumaan paketin perilletulosta, sillä se matkasi Suomeen yli kuukauden. Laitoin myyjälle viestiä joka otti yhteyttä Argentiinan postiin ja paketti oli sen jälkeen viikossa perillä. Luotettava myyjä siis, ja siksi uskallan suositella!

      Poista
  5. Sunnuntaita! Ootpa sä löydän tehnyt! Ihana :)

    Mä ihan innolla odotan mitä sä oot blogiin päivitellyt. Koukkuun jäänyt. Jotain hauskaa, piristävää ja inspiroivaa kerta toisensa jälkeen. Siksipä… sulle on tunnustus mun blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sunnuntaita! :) Mä oon kyllä nyt ihan sanaton saamastani tunnustuksesta. Ihan huippua saada tuollaista palautetta. Enhän mä edes osaa sanoa mitään muuta järkevää, kun että iso kiitos sulle, Lauraseni <3 <3

      Poista
  6. Suloinen villatakki! Mulla on muuten sama pipo Designsunnuntaista ostettu. :) Etsy -suosikkia ei ole, mutta oon bongannut sieltä joitain fantsuja huonekaluja.

    VastaaPoista
  7. Kiitti :) Ai!? Ostin tuon pipon Granitista. Tai ensin pakotin T:n ostamaan sen ja sitten oli pakko käväistä hakemassa itellekin samainen pipo, ettei tule riitaa :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Emilia! Täytyykin menää katsomaan noita Etsy-suosikkejasi, kiitos niistäkin! Tuo Etsy on kyllä sellainen paikka johon eksyy helposti tunneiksi ja loppuviimein unohtaa kokonaan sen jota sinne alunperin lähti etsimään.

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe