12.11.2013

"Kato äiti"


Me oltiin yks ilta Sirkuksessa (kuva katsomosta). Kyseessä oli yhden miehen (joskin todella taitavan!) sirkus. Oli klovnia, performanssitaidetta, lohikäärmettä ja nasse-setää. (Tästä huikea ohjelmanumero pikkujouluihin; kyselyt/tilaukset allekirjoittaneelle.)


"Äitikatokatokato" "Äiti, katoksä?" "Äiti, katonyt, katokato, ÄITI!"
"Äiti, sä sanot aina vaan "mmm-mmm, kuunteleksä?"

Kuinka paljon voikaan olla asiaa äidille päivän mittaan?
Äärettömästi! :)

Mä olen oppinut kytkemään korvat off-asentoon. Off-asennossa reagoin sanoin, (tai teoin) ainoastaan silloin, kun kyseessä on hätä, tai todella tärkeä asia joka vaatii vastauksessa käytettävän kokonaisia sanoja - tai peräti lauseita. Kaikki muu menee tuulen lailla (eh heh) läpi korvien - toisesta sisään ja toisesta ulos. 
Kuullessani sanan "äiti" reagoin off-tilassa seuraavasti: Nyökäytän päätäni, hymyilen ja vastaan "mmm-mm" Tasaisin väliajoin kun muistaa toistaa tuon "mmm-mm" on mukana keskustelussa.  

Muutaman kerran olen jäänyt tuosta kiinni. Miehellekin. Teen aivan samaa, hymyilen, nyökkään ja vastaan "mm-mmm" Jossain kohtaa havahdun, että en ole kuunnellut mitään, mitä T on esimerkiksi aamupalapöydässä puhunut. Siitä ei yleensä jää aivan välittömästi kiinni. Vaan myöhemmin, päivän kuluessa: "Mitä? Et sä ole mulle mitään puhunut!!" "Olenhan. Aamupalalla just."
En mä suinkaan ihan aina näin poissaoleva ole. Korvat vaan ottavat välillä hiukan omaa lomaa.
;)

Ihanaahan se on, että äidille niin paljon asiaa on. Kamalaa olisi, jos ei olisi.

Loppuviikosta lähdemme miehen kanssa kahdestaan pienelle minilomalle Helsinkiin. Vihdoin pääsen käymään Granit:n, Cos:n ja H&M Home:n liikkeissäkin. Ihanan Outo ja kiinnostava antiikkikauppa Götan Maailma tulee myös sisältymään reissun nähtävyyksiin. En malta odottaa!

Ai niin, ja liput Aino Vennan perjantain keikalle - Check!
Mahtava loppuviikko luvassa, aijjettä!

Tässä teillekin, ihanaiset, piristystä pimeään viikkoon! <3

Aino Venna - Suzette

4 kommenttia:

 1. IHANA viikonloppua sinulla teidossa!!!
  Jään myös joskus kiinni tuostaa...joo..mmm...jutusta...:))

  VastaaPoista
 2. No niin kyllä on, ihanaa päästä hetkeksi kaupungin vilskeeseen (paino sanalla: hetkeksi :).

  Mä oon jäänyt viime aikoina aika usein kiinni tuosta, kun korvat on lomilla.. Onkohan se sama asia kuin lasten valikoiva kuulo...;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! <3
  Onkohan miesten valikoiva kuulo samanlainen kuin naisten ja lasten..? Kotona ainakin tuntuu menevän iso osa jutuista ohi tuolta toiselta, mutta olen pistänyt sen sen piikkiin, että puhun niin paljon ettei kaikkea millään vain voi kuunnella ;)
  Tuota huikeaa ohjelmanumeroa voisi tulla kyllä ihan sinnekin asti katsomaan; olisiko ensi kesälle vielä esityksiä varattavissa? :)

  VastaaPoista
 4. Se voi myös johtua kuulon alenemasta. Vakavammassa tapauksessa kyseessä voi olla myös yleinen kuuliattomuus (onko tuollaista sanaa olemassa? Tuskin;)

  Joo, laitetaan ensi kesälle yksi ohjelmanumero treenattavaksi :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe