19.12.2013

Jouluvalmistelut..Kesken!


Ei, en ole kyninyt mitään siivekästä, 
vaan järjestelin kirjastohuonetta (oikeasti huone on epämääräisen rojun välivarastointipaikka ja kirjasaldo tässä huoneessa nolla. Silti kutsun sitä kirjastohuoneeksi) ja törmäsin viime pääsiäiseltä ylijääneihin höyheniin. 
Vuosi vuodelta olen vähemmän ja vähemmän innostunut muovisista joulukuusenkoristeista. 

Kuistin kuusessa roikkuu höyhenten lisäksi muutama valkoisesta paperista askarreltu koriste ja se taitaa riittää kuistin kuuselle. Salin kuuseen tulee taatusti kaikkea enemmän, sillä koristeluvastaavana toimii meidän 6vee. F. (Ehkä sen verran taktikoin, että en tuo kuitenkaan koko koristeluarsenaalia tyrkylle ;)

Siihen päättyi muuten sillä erää kirjastohuoneen siivoilut. Täytyisi varmaan mennä jatkamaan, mutta toisaalta.. Oven saa helposti suljettua ;)

Huomasin eilen, että tasan vuosi sitten, 6 päivää ennen joulua, teimme muuttoa ja nukuimme täällä ensimmäisen yön. Nyt ei ole mitään muuttorumbaa, joten periaatteessa tässä pitäisi olla ihan hyvin aikaa vielä tehdä ruuat, siivota ja hankkia viimeiset lahjat. Taitaa olla vaan suurta itsepetosta tämä yltiörauhallinen suhtautuminen. Kyllä tässä vielä paniikki viimeistään viikonloppuna ehditään hankkimaan. Mutta sitten maanantaina ei tehdä enää mitään muuta, kun ihaillaan siivottua kotia ja nostetaan jalat sohvan karmille. 

Sitäpaitsi, nyt on niin pimeääkin, että ei niistä kiiltävistä pinnoista mitään iloa muutenkaan olisi.


(T, vinkki sulle: Näytä tuo ylläoleva virke mulle viikonloppuna, jos se yltiörauhallisuus on kehittynyt joksikin muuksi "tilaksi")
:D

5 kommenttia:

 1. Rauhallisesti yritetään täälläkin edetä...välillä käy takaraivossa välähdys siitä miten lähellä joulu on, mutta olen aina onnistunut sen tukahduttamaan...Tänä jouluna otetaan rennosti ja olen varma, että se joulu tulee silti!...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jätän kaikki hommat viikonlopulle ja otan rennosti siihen asti.. eli huomiseen :D Turha sitä on siivota, meillä ainakaan, yhtään aikaisemmin, jos haluaa jouluna nauttia siisteydestä.

   Otetaan rennosti! <3

   Poista
 2. Me haetaan nyt omasta mettästä ekaa kertaa joulukuusi, ja olen suorastaan lapsellisen innostunut sen koristelusta! Löysin kirpulta ison läjän olkikoristeita kun muoviset ei tosiaan kauheasti nappaa, saas nähdä mitä saan niistä aikaiseksi. Ja juu, lahjat paketoimatta (siis ne kaksi, mitä olen ylipäänsä ehtinyt hankkimaan...), ruokalistat tekemättä, kamat pakkaamatta jnejne. mutta mikäs kiire tässä, valmiissa elämässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin oli vasta viime jouluna eka oikea joulukuusi, ja kyllähän se oikean kuusen tuoksu luo eri tavalla tunnelmaa! Lahjat on täälläkin paketoimatta.. onneks on sentään kivoja papereita joihin kääriä, kun muuten en siitä hommasta niin piittaa.
   Kivoja jouluvalmisteluita sinne!! :)

   Poista
 3. Mulla on tuolla ulkovajassa "vanhoja" (ei siis vanhojavanhoja oikeasti) koristeita kamala määrä, mutta jotenkaan ne ei nyt vaan houkuttele siellä yhtään. Paljas kuusi on itsessään jo niin kaunis!

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe