28.9.2014

Behind the scenes


Meidän aamu alkoi hassusti. 

T nousi sängystä minua aikaisemmin ja alkoi kokata meille herkkuaamiaista. Minä jäin vielä sänkyyn jumppaamaan helvetillisestä iskiashermosärystä kärsivää kankkuani. 

Muutaman ärräpään saattelemana sain roudattua itseni tovin päästä keittiöön, jossa tuoksui vastakeitetty kahvi ja pekoni. 

Nykyään, kun minulla on tämä instaelämäkin päivitettävänä, niin ajattelin että nyt saisi nättiä kuvaa sinnekin tästä ravitsevasta aamupalasta. Ja että käännetään nyt samalla vähän veistä heidän haavoissaan jotka erehtyisivät samaan aikaan toisaalla pläräämään krapuloissaan kännykästään instapäivityksiä, edessään kuivanut käntty ja jäähtynyt kahvi (hakusanoilla #aamupala #goodmorning #lazysunday). 

Ennen herkkuaamupalaan iskemistä, täytyy kuitenkin käydä ruokkimassa kanat. Saa sitten rauhassa nauttia munakokkelista, kun tietää että jokainen taloutemme eläinyksikkö on ravittu. 
Koska oma eteneminen on tällä hetkellä hyvin hidasta, lähti T ruokintareissulle kanalaan. Minä jäin kuvaamaan Instaan tätä #aamupalaa. 

Jonkun ajan päästä isäntä juoksee sisään housut puolikintuissa(!) ja räyhää, että "missä sun puhelin on" "mikset sä vastaa!" "en mä kuullut, ja kun mulla on tää kuvaus.." "LAMPAAT ON TULLU VERKON LÄPI!"

Syy siihen, miksi mies on juossut pitkin tiluksia (ne housut kintuissa), oli se että meidän lampaat olivat ottaneet sorkat alleen ja lähteneet omatoimiselle retkelle aamuvarhaisella. Paniikkihan siinä iskee, eikä siinä rytäkässä ehdi miettimään omaa metsurin hymyään - että näkyykö se, vai eikö näy. 

Kaikki kuusi löytyivät varsin tyytyväisinä meidän kasvimaalta. Ja mies oli saanut ne ihan omatoimisesti laitumelle, ilman minua ja koiraa. 

Mutta miten ihmeessä lampaat ovat saaneet tuohon verkkoon reiäin??! Sitä ei tarina kerro, mutta epäilykset kohdistuvat vahvasti Annabellaan (se porukan ainoa sarvipää). 

#lifeisgood

Letkeää sunnuntaita!

16 kommenttia:

 1. No oho! Onneksi karkulaiset löytyi. :) Aamupala näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan löytyivät ihan vierestä. Ensimmäisellä kerralla olivat tietä pitkin kulkemassa, kun eivät tienneet vielä mistä herkkupaikat löytyvät :)

   Poista
 2. Teidän lampailla on luonnetta! Eivät ole mitään "lampaita". Ihanaa sunnuntaita sinnekin, kaunis on aamupalakuva ja kulissien takana -tarina mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Ja kiitos - sunnuntai kului selkää lepuuttaessa.

   Poista
 3. Huh. Onneksi eivät voineet vastustaa kasvimaata. Lampaat olivat varmaankin arvelleet, että tästä tempauksesta se saa hienon uuden videon blogiin, että eiköhän lähdetä lenkille.

  Minua jäi kyllä yksi juttu vähän kaivelemaan: jäähtyikö se kahvi ja lautasellinen herkkuaamiaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan! Onni oli, että nyt jo näihin nurkkiin tutustuneina tietävät mistä löytyy herkkuapajat! :)

   Hehe!! Kahvit ja muut syötävät tuppaavat jäähtymään aina, kun kameran kanssa häärii (niissä kulisseissa) :D Näitä bloggauksen varjopuolia, ehdottomasti!

   Poista
 4. Aah hah hah, mainio tarina ja onneksi onnellinen loppu :D

  VastaaPoista
 5. Vapauden kaipuu iski lampaisiin ja kun yksi lähtee, lähtevät kaikki :) Onneksi ne eivät yleensä lähde kauas ainakaan jos ei joku aja niitä takaa. Voitte olla melko varmoja, että Annabella yrittää uudestaan. #aamupala #goodmorning #lazysunday :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesästä lähtien lampaita lähellä seuranneena en voi olla toteamatta muuta kuin, että fiksuja eläimiä! Vähän liiankin! :D

   Annabella meni illalla tarhaan tultua ensimmäisenä tutkimaan, onko tuttu pakoreitti vielä tallella ;D

   Poista
 6. Ne kuules pystyvät ihan mihin vaan. Ja jos ette olisi huomanneet, olisivat tulleet ihan kohta tosin takaisinkin. Meille on käynyt näin ;)

  VastaaPoista
 7. "Rauhallinen sunnuntai-aamu" saa ihan erilaisen merkityksen kun luki postauksen loppuun. :D Eläinten kanssa elämä on niin ihanan seesteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllähän sitä pitää ripaus jännitystä olla, että ei ihan tylsäksi elo muutu. Onneksi eivät nyt alituiseen ole karkailemassa kuitenkaan, se voisi käydä pidemmän päälle hermoille. Hyväksyn tällaisen silloin tällöin tapahtuvan retkeilyn ihan virkistysmielessä.. Kunhan pysyvät omilla mailla :)

   Poista
 8. Hahaaa. Se neiti on varmaan käynyt asialla. Ja loput menneet tyytyväisenä perässä :)) On ne sellaisia, että kohta saatte varmaan laittaa valvontakamerat tallentamaan. Voidaan sitten porukalla nauraa jälkikäteen niiden puuhia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Valvontakameralle tallennettua aineistoa voisi kyllä olla ihan mielenkiintoinen jälkikäteen katsoa! :D

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe