2.10.2014

Terveisiä sängystä

Haksahditteko te Kodin 1:n tarjoukseen joka koski valikoiman kaikkia petivaatteita mukaan lukien niitä pellavaisia? 

Niin minäkin! 

Tilasin viimeisenä tarjouspäivänä peräti kaksi eri tilausta, kun ensimmäisen tilauksen jälkeen jäi vielä Sulo Vilenimäistä mieltäni pienesti kaihertamaan, että milloin seuraavaksi ne pellavat irtoavat vastaavilla aleprosenteilla. Nyt on sitten Pellavalakanavarastoja täydennetty onnistuneesti hyvien alennusten kera (tummanharmailla ja valkoisilla). Pojankin sänkyyn tilasin oman setin. Etukäteisjoulu jo lokakuussa - vähän kuin. 

(Tuliko liian gootti?)

Uudet pellavalakanat on päässyt heti armottomaan koekäyttöön, sillä iskias johtaa tällä erää 2-0, ja olen niin sanotusti vuoteenomana. Teki mieli nimetä tuo otsikkokin Irwin Goodmanin laulun mukaan, sillä siellähän tämä iskiaskipu jyskyttää. Tänään tylsyyksissäni mietin sängyssä uutta sanoitusta Jari Sillanpään "Sydän lyö bum bum bum" koska jokainen sydämenlyönti tykyttää takalistossa hermokipuna. Palaan ehkä seuraavan kerran blogini äärelle uudenlaisen youtube-pätkän kanssa. Hah.

terveisin, 
tuleva tubettaja (?)

9 kommenttia:

 1. Voih, pikaista paranemista!

  Mulla on yhden välilevyn pullistuma/rappeuma ja kun se on akuuttivaiheessa, on kipu juuri tuota iskiastyylistä, silloin ei tosiaan tehdä muuta kuin makoilla. Kerran makasin 6 viikkoa, sen jälkeen oon pitänyt parempaa huolta itsestäni, kun ainakin tuo mun vaiva pysyy kurissa kun on lihakset tukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla ilmeisesti vetää pakaralihas jumiin, joka painaa hermoa. Ärsyttävää. Ootko huomannut jotain tehokasta tapaa ennaltaehkäistä vaivaa?! Säännöllinen kävely ainakin auttaa - kyykkiminen taas on myrkkyä.

   Poista
  2. Mulla vaiva tulee epäsäännöllisen säännöllisesti, riippumatta siitä mitä teen. Googleta sellainen kuin psoas major venyttely, auttaa ainakin mulla tehokkaimmin akuuttitilanteessa!

   Poista
 2. Kuulostaapa turhauttavalta :( Ja hiukan oon kyllä mäkin turhautunut, koska EN HUOMANNUT tuollaista pellava-alea! Ehdottoman hyvät hankinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Toivottavasti tulisi uudestaan aleen! Minä ongin vinkin itsekin viimeisenä päivänä lukulistani blogista! Kannattaa lukea blogeja siis, että ei mene ohi nämä tällaiset tarjoukset! :)

   Poista
 3. Ugh! Vointeja ja jaksamista!
  T:iskiaskivun tuttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuttu vieras sinullakin, näin muistelin. Muista kävellä ja liikkua, se on paras tapa pitää tuo kipu loitolla!

   Poista
 4. Nyt täytyy sanoa, että onneksi en lue mainoksia, koska jos olisin tiennyt niin olisin sortunut.

  Pikaista paranemista ja hauskaa sairastamista! Saako niin sanoa? No, meni jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun riittää, että lukee blogeja! :) Minä huomasin tuon alevinkin ystävälliseltä kanssabloggaajalta. Seuraavan kerran täytyy itsekin muistutella, että ei mene keneltäkään ohi hyvät pellavatarjoukset!

   Ja kiitos! kyllä saa sanoa. Parempaan päin ollaan jo suuntaamassa! :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe