6.12.2014

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Kiitos kaikille viime postauksen kommentoineille ja onnittelijoille - kommentit luettiin jokainen itse bloggarille, tietenkin. Huvittavinta oli eilen aamulla, kun blogisti tuli aamulla heti herättyään, ensimmäisenä kysymään"tuliko mulle kommentteja?". Meillä käydään nyt tiukkoja neuvotteluita aiheesta vauvablogi ja siitä kuinka usein hänelle on luvassa postausvuoroja. Seuraava postaus odottelee jo julkaisua ja käsittelee lyhykäisyydessään synnytystä. Ihan asian ytimessä siis ollaan, mitä tulee vauvablogeihin. :D

Mutta palataan taas hetkeksi ruotuun. 
Vaikka ulkona maisema ei niin kovin jouluinen olekaan, niin sisätiloissa sen sijaan alkaa näyttämään jo hiljalleen siltä, että joulukuuta eletään. Kävin aamulla harventamassa muutamat nuoret taimet- osa päätyi taloon sisälle koristeeksi ja osa taas parempiin suihin. Sellaisen huudon saattelemana kuljin juhlallisesti, havut kainalossa lammaspihaton ohi, että ei ollut sydäntä jättää tyttöjä ilman. Osa joulukoristeita nautittiin sisäisesti, hyvällä ruokahalulla. Börjen tiimi sai pähkinöitä ja pikkulinnuille on aloitettu ulkoruokinta. En kyllä ole ihan varma, milloin se on oikea aika aloittaa. Koirille vielä ehkä yrjölänpuuro tulille, niin juhlafiilis on kaikkien osalta taattu. 

Nauttikaa itsenäisyyspäivästä!

8 kommenttia:

 1. Onnea vielä täältäkin, vähän jälkijunassa. Täytyy sanoa, että ehkä tätä vauvablogia tälläinen lapsetonkin jaksaa lukea :D Itsekin ajattelin aloittaa ruokinnan tänään. Uusi hieno lintulauta olis kyllä ollut kiva, mutta kaikkea ei kai voi saada. Kaverin metsässä oli kaatunut kuusi, josta sain hyvällä omatunnolla ottaa vähän havuja. Rakastan niiden tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia. Voin paljastaa sen verran, että F:n jemmaan tekemät postaukset (ne, jota en ole vielä siis julkaissut) ovat hyvin lyhyitä ja ytimekkäitä sisällöltään :)

   Poista
 2. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Idylliset, ihanat kuvat. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Toivottavasti teilläkin oli mukava itsenäisyyspäivä.

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe