17.12.2014

Lunta!


Vihdoin meillekin satoi lunta!
ja voi kunpa, kunpa se nyt pysyisi maassa ensi viikon yli. 


Tulinpa vaan pikaisesti toivottelemaan kaikille leppoisaa viikkoa. 
(Eikä ollut tarkoitus kettuilla kenellekään;)
Tunnelma on tärkein! Aion hokea tätä seuraavan viikon itselleni.

ps. Tunnistaako kukaan palaa itsessään tästä alla olevasta? Hyvä. En minäkään! (Kröhöm)

18 kommenttia:

 1. Hyvä toi Kätevän emännän sketsi! Muistui ihan lapsuuden jouluhärpätykset mieleen - ei toki ihan tuollaista, mutta kuitenkin. Onneks ollaan vaimon kanssa nykyään vapaat kaikesta jouluun liittyvästä ja voidaan fiilistellä ihan luvan kanssa tai ilman, läpi vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kieltämättä hiukan laittaa hymyilyttämään :)

   Joulu itsessään on ihana juhla. Joulun oheisilmiöt sitten taas ei aina niinkään.

   Poista
 2. Ihan pikkusen tunnistan itseni: ):) voi kääk, onneksi on hyvä hetki niin naurattaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minäkin tunnistan tuosta jotain tuttua.. Taitaa olla paljon yhden tuttavani oloinen.. hehe =D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Lato näyttää lumikuvassa paremmalta, todellisuus onkin sitten murheellisempi (=kattoa puuttuu palanen ja muutoinkin vähän heikoilla kantimilla koko lato). Lampaat taas - ne ovat yhtä suloisia livenä ja kuvissa <3

   Poista
 4. Sama lumiriemu ja -toive täälläkin. Lapsilla on niin paljon enemmän ulkona tekemistä, kun tuli lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jännittänyt, että kuinka lumi pysyy maassa, mutta toistaiseksi ainakin, näyttää hyvältä! Toivottavasti sielläkin! :)

   Poista
 5. Ketsi on hauska, mutta onneksi olen tuosta vapaa. Täällä myös maa valkoinen ja pakkasta sopivat - 10 ... tänään lämmitettiin pihasauna ja joulutunnelma tuli heti lähemmäksi. Vesisade ja pimeä loska on ottanut veronsa...tuskin kukaan kaipaa. Mukavaa joulun odotusta sinulle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siellähän on sitten ihan reilusti talviset tunnelmat jos pakkastakin -10! Täällä on saatu jännittää lumien pysymistä, kun asteet huitelevat nollan tietämillä.

   Ja kiitos paljon - mukavaa odotusta sinnekin!

   Poista
 6. Nuo kätevän emännän sketsit on takuuvarmoja naurattajia - uppoavat minuun :D. Lapsuudenkodissani oli vähän tuollainen meninki, itsellä aika paljon rennompaa. Mutta jos alkaa tonttulakki kiristää päätä, niin aina voi paistaa Pyhän Hildegardin hermopipareita, niin johan helpottaa - itse paistoin varmuuden vuoksi ja laitoin reseptin blogiinkin :).

  Kauniita kuvia! Onnea lumen johdosta - se tekee ihmeitä! Meillä on onneksi ollut sitä jo jonkin aikaa ja näyttäisi tulevan valkoinen joulu. Toivottavasti ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsella noita sketsejä lisää - ainakin tämän perusteella kovin lupaavilta naurattajilta vaikuttavat! :) Pyhän Hldegardi hermopiparit kuulostaa kyllä juuri tähän hetkeen sopivilta! Odotan, että joulukiireet on kohta takana, ja voin istahtaa oikeini ajan kanssa blogikierrokselle! :)

   Poista
 7. Tänne on luvattu täksi päiväksi lumisadetta, ans kattoo kui käy! Toi lambien aita on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tänään uutisissa povailtiin hyvin todennäköisesti valkoista joulua ympäri Suomen. Toivottavasti osuu teidänkin kohdalle!

   Ja kiitos :)

   Poista
 8. Kuvissa on ihana tunnelma, toivottavasti saatte pitää sen Joulun yli! Meille ei ole vieläkään satanut haituvaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. So far so good - toistaiseksi lumi on pysynyt maassa! Toivottavasti teillekin ripsauttaisi maan valkoiseksi. :)

   Poista
 9. Toi linkki oli ihan huippu! :D

  Ja se tee jota annoit mulle, en ole koskaan juonut parempaa teetä! Kaveri oli samaa mieltä.
  Etkö vois vaikka perustaa pientä teekauppaa ja myydä vuohenmaidon lisäksi teetä ettei mun tarvis opetella tilaamaan ja koukuttua nyt sitten siihenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :D

   Se tee on ihan huippua! Mutta hitsiläinen, että kävi ärsyttämään kun menin naputtelemaan tänään uutta teetilausta iherbista - postimaksut oli noussut yhtäkkiseltään aika paljonkin! Mutta koukussa olen tuohon teehen, ja sitä nyt on saatava, hinnalla millä hyvällä. Noh, n.3,6€ tuli postimaksuineen maksuksi teepaketista, että eihän se nyt mikään mahdoton hinta ole hyvästä teestä.

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe