9.12.2014

Pötsi

Pystytimme kotiin pikkuruisen  kotistudion ja räpsittiin noin 300 kuvaa vatsastani. Pari (!) kuvaa otetuista onnistui tarpeeksi lähelle sitä, kuin olin ennakkoon päässäni kuvitellut. 

Olen myös aika kriittinen raskauskuvien suhteen. Tykkään, että se kuvan juju on itse vatsassa. Helposti kuvasta tulee sellainen hiukan "pikkutuhma" fiilis, jota halusin itse kuvassa välttää. Myös niitä kliseitä, sormet sydämeksi vatsan päällä - ei! Olisin ollut varmasti tosi ärsyttävä kuvattava jossain oikeassa kuvaamossa. 

Parempi oli pistää mies asialle.
;D

Alla kaksi lempparia.Toistaiseksi vatsaan katsominen ei tee kipeää. Toista se on sitten kun eletään viimeisillä raskausviikoilla ja vatsa on niin äärimmilleen pingoittunut että katsominenkin koskee. Tässä kohtaa, kun napakin näyttää vielä navalta , on hyvä hetki ikuistaa oma pötsi.

14 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat, kannattaa olla kriittinen! Hyvä ikuistaa tuokin vaihe.

  VastaaPoista
 2. Voi että! Siellä nuoriso köllii vielä lämpimässä, kasvaa kaikessa rauhassa ja mahdollisesti kuuntelee isoveljen vauvablogiaihioita ja muita ääniä. Kyllä tänään tämä postauksesi valaisi muuten niin tunkkaisen tiistain. Kiitos ja onnea edelleen! Kaunis vatsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! <3

   Vauva saa nauttia isoveljensä blogitekstien lisäksi myös runojen lausuntaa ja laulantaa lähes joka ilta - isoveljensä ansiosta siis tämäkin. Toivotaan, että tämä innostuneisuus säilyy vielä vauvan synnyttyäkin ;)

   Poista
 3. Ihanaa kun teille tulee vauva! Mä yritän omia vaan siskoni vauvaa aina tilaisuuden tullen, kun en jaksa enempää omia tehdä ;D! Ja kauniit kuvat, olispa itselläkin tullut otettua. Onnea isosti teille kaikille perheen kasvamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lainavauva on kyllä myös ihan toimiva ratkaisu joissain tapauksissa ;D

   Ja kiitos paljon!

   Poista
 4. Kauniit kuvat! Ensimmäinen on oma suosikki. Onnea loppuraskauteen.

  VastaaPoista
 5. Siis mitä, yritätkö sanoa, että pötsikuvasarjaan ei tule jatko-osia? Entä jos kansa vaatii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos napa pysyy sisällä pullahtamatta ulos, saattaa olla luvassa vielä lisää omaa napaa. Mutta kun minulla on pieni napakompleksi - inhoan napoja! Sen takia halusin kuvat nyt, kun saatan katsella tuota vatsaa, eikä tarvitse voida pahoin pullahtaneen navan takia. :D

   Poista
  2. Jos napa ei enää tyydytä esteettisiä vaatimuksiasi, laita käsi navan päälle loppuvaiheen kuvissa!

   Poista
 6. Kiitos Emilia <3 Joo, äkkiä niihin kuviin tulee sellainen vähän outo viba, kun heiluu puolialastomana, vaikka tarkoitus olisi ehkä toisenlainen! :)

  Vointi on olosuhteisiin nähden erinomainen! ;D Eniten kiusaa on teettänyt nenä (!) - se on kehittänyt itselleen omituisen kestotukkoisuuden, ja olo on ollut jo kuukauden verran flunnsainen, ihan vaan tuon nokan takia. Kuulemma ihan normaalia.

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe