Tätä kesäkurpitsasatoa kerätessä on saanut käyttää jo hiukan mielikuvitustaan siihen, miten sitä satoa saa tuhotuksi monipuolisesti - kesäkurpitsaan kyllästymättä. No nyt ei tarvi enää vaivata pikkuista päätään sen suhteen. Mä teen loppusadosta kesäkurpitsakakkua ja Provencelaista kesäkurpitsapiirasta. On meinaan hyvää! Nyt mua oikeestaan huolettaa enenmmän se, että ei vaan tulisi yöhalloja - ettei sato loppuisi..ihan vielä. Täytyy ehkä raastaa kesäkurpitsaa pakkaseen, niin saa sitten herkutella talvellakin.
Provencelainen kesäkurpitsapiiraan ohje on mukaeltu Sikke Sumarin reseptistä. Mukaeltuja mun reseptit tuppaa aina olemaan a. joko siitä syystä, että tarvittavia aineksia ei löydy kaapista ja b. koska ainahan kaikkee voi vähän parannella? (heh)
Piiraaseen ei tule jauhoja ollenkaan, joten tässä helppoa tarjottavaa gluteenitonta/viljatonta ruokavaliota noudattaville yllärivieraille.
Ja se alkuperäinen ohje löytyy täältä.
Kesäkurpitsakakkuun käytin gluteenittomia jauhoja. Alkuperäinen ohje on täältä.
Mun ei tarvinnut onneksi yksin tuhota näitä, vaan sain ihanaisia naisia kylään alkuviikosta. <3
Niillekin uppos! :)
Mukavaa viikonloppua! Herkutelkaa!
Edit. Apua, kuinka pientä pränttiä noista ohjeista tuli! Saa kysyä, jos ei saa selvää! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jokainen kommentti on suuri ilon aihe