20.8.2013

Kirppikseltä löydettyä ja tuunattua Ikeaa


Ajelimme kotiin sunnuntaina Hyvinkäältä ja poikkesimme ohikulkumatkalla Parolan Aseman suosittelemalle Hämeentien kirpulle joka sijaitsee Saariosten vanhassa tehtaassa Hämeenlinnassa. Kirppis osoittautui suosittelujen arvoiseksi paikaksi! Paikalla oli ihan oikeasti vanhaa tavaraa ja hinnatkin olivat kohdillaan, niin kuin kirppiksellä pitääkin! Meidän mukaan lähti tuo vanha oranssi arkistovaunu. Ajattelin, että siitä tulisi työhuoneessa asustelevan oranssin roskapöntön kaveri. En ole vielä täysin varma saako vaunu pitää tuon pirteän oranssin värinsä..Katsotaan.

Meillä asustaa työhuoneessa kaksi Ikean ps-kaappia (aiemmin ovat olleet punaisia). Tuunailin ne jo viime kesänä sinkkispraylla ja ruostemaalilla enemmän teollishenkisiksi. Helppoa ja hauskaa. Tosin sinkkispray ja ruostemaali eivät oikein meinaa toimia yhdessä. Niillä on nimittäin toisiaan kumoava vaikutus. Sain kuitenkin ihan tarpeeksi tuota ruoste-efektiä kaappeihin ja niistä tuli mielestäni oikein kivat. 


F:n löytö kirppikseltä oli tuo vanha nostalginen kuulapeli! Ihana vanha lautapeli joka peittoaa monet nykyiset lautapelit kaikella yksinkertaisuudellaan. Tästä tuli meidän perheen ehdoton suosikki!


Aurinkoista tiistaita!

3 kommenttia:

 1. Aijai, että menikin se Katja paljastamaan salaisen Hämeentien kirpparin... heh ;D Se on niin hyvä kirppari, että ikinä en ole sieltä tyhjin käsin lähtenyt ja parhaat löydöt ovat sieltä kotoisin. Täytyykin mennä käymään nyt kun vielä on mahdollista. Ensi viikolla alkaa työt Tampereella ja sitten on H-linna vähän väärällä suunnalla ;)

  Mahtava löytö tuo arkistovaunu sekä fortuna! Minäkin olen löytänyt kirppareilta kolme fortunaa, jotka somistavat Voiton huonetta, mutta kaikista puuttuu kepit ja kuulat. Olisi kiva päästä joskus pelaamaankin... ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat löydöt...ja tuo oranssi väri on kaunis...:)
  Hienosti on, myös tuunattu tuo Ikean kaappi...tykkään.!

  VastaaPoista
 3. Voikukkapelto: Onneks paljasti :D Ja kato, mä oon ihan vaaraton ja harmiton kävijä, koska se kirppis on meistä (ikävä kyllä!) niin kaukana. Ja Fortunahan tuon pelin nimi olikin! En saanut päähäni pelin nimeä. Tässa oli keppi ja kuulatkin mukana. Jee!

  Irmastiina: Kiva kun tykkäät!:)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe