13.8.2013

Oman kodin väripaletti

Sain kivan haasteen Voikukkapellolta johon ajattelin tarttua, kiitos vaan sinne :)  Ajatuksena on kuvata hieman kodin väripalettia. Homma toimii niin, että räpsäiset kuvan haluamastasi kohteesta ja ohjelmaan kuvan ladattuasi Chip it! hoitelee loput. Chip It-ohjelma poimii kuvan värit ja tekee niistä kuvan viereen väripaletin. Hauskaa. Meillä oli täällä vaan niin kamala sekamelska ja epäjärjestys, että napsin yksityiskohtia sieltä täältä, osittain jo tutuistakin nurkista. Tarkemmin kun niitä katsoin tässä uudelleen, mietin viitsinkö julkaista niitä lainkaan (hämäriä ja/tai epäselviä ja sohvatyynytkin miten sattuu ja ja..), mutta tällaisena suht. suurpiirteisenä ihmisenä mun itsesensuuri ei estä niiden julkaisua :) Chip It! -ohjelmaan pääset tästä

Tässäpä näitä. Chipiti-chip!

Salista räpsittyä:
Yksi aika merkittävä asia salin väripaletissa on kahdesta verhottomasta ikkunastata pelloille avautuva maisema, jonka värit muuttuvat eri vuodenaikojen mukaan.
 Kylppäristä:

ylläolevan vanhan kaapin maalasin itsetehdyllä munatemperalla. Käytimme aika paljon itsetekemiä maaleja ja voisin joskus kirjoitella niistä.

kodinhoitohuoneesta:
Makkarista
F:n huoneesta (kuva vääristää tuon tapetin vihreäksi, vaikka on oikeasti siniharmaa)

Ja koska Puppe pääsi kylppärissä kuviin, piti mun tasapuolisuuden nimissä ottaa vielä Otostakin kuva (väripaletiltaan varmasti se harmonisin) . Martta on komeillut kuvissa jo aiemmin.


Haastan seuraavat blogit mukaan:


Kokeilkaahan muutkin! Ohjelmaan pääset tästä!

5 kommenttia:

 1. Teillä on huikean kaunista! Niin hienoja värejä, ja sopivan rohkeita yhdistelmiä :).

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos tästä, superhauska ja erilainen haaste pitkästä aikaa! Tartun hommaan kiinni, jahka ennätän vähän räpsiä meidän nurkista kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon haasteesta....olen vaan niin auttamattoman huono noihin vastaamaan. Tämä olisi kylläkin mukava haaste...katsotaan...:))
  Teillä on kyllä kaunis koti...upea kertakaikkiaan!!!

  VastaaPoista
 4. ...piti vielä kysyä, että onko Otto bichon frise...on niin meidän Niilon oloinen, tuossa kuvassa...:)

  VastaaPoista
 5. Katja: Kiitos paljon! Väripaletteihin tuli kyllä aika yllättäviäkin värejä :) Luulen, että silläkin on paljon vaikutusta, mihin aikaan päivästä kuvailee.

  Taru: Ollos hyvä vaan!:) Tää oli ihan hauska haaste :) Ja tuota Chip it! juttuahan voi soveltaa vaikka mihin..

  Irmastiina: Kaunis kiitos. Haastetta ei tietenkään tarvitse ottaa vastaan, mutta hasuakahan tuo Chip it! on!
  Otto on tiibetinterrieri, jonkin verran isompi kuin teidän pallero :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe