18.2.2014

Haaste: Bloggauspaikka
Miia Ketunkololla-blogista haastoi minut esittelemään bloggauspaikkani. Kiitos Miialle! :)

Tadaa:


Bloggaan poikkeuksetta aina keittiönpöydän äärellä. Kuvaa katsoessa, en ihmettele enää olematonta ryhtiäni tai jatkuvia hartiajumituksia. 


Kellonajasta riippuen hörpin samalla kahvia tai inkivääriteetä. Olen jälkijunassa tässäkin, sillä vasta tänä talvena inkivääri löysi tiensä meidän keittiöön. Joka ilta hauduttelen inkivääristä kirpsakkaa teetä ja toivon, että pöpöt pysyisivät kaukana. Viimeksi onnistuin (ainakin haluan uskoa niin) karkottamaan alkavan flunssan inkiväärin avulla. 

Toinen jota en ole koskaan tietääkseni maistanut - on granaattiomena. Eilen hypistelin kaupassa granaattiomenoita (oikeastaan vaan kauniin ulkonäkönsä vuoksi) ja sujautin kärryihin yhden. Malttaakohan tuota hedelmäsalaattiin edes pilkkoa?

Hyppäsin näemmää haasteesta hedelmiin. Takaisin aiheeseen, eli bloggauspaikkaan. Tätä kirjoitusta kirjoitan muuten yläkerrasta, työpisteeltäni. Normaalisti en bloggaile yläkerrasta, paitsi silloin  jos kulutan työaikaani bloggaamiseen - eli nyt. Oikeastaan nyt on kahvitauko ja hyvä aika postauksen tekoon. 

Jatkolähetän bloggauspaikka-haasteen seuraaviiin blogiosoitteisiin:


Haasteen saa halutessa  viedä mukanaan muutkin halukkaat!


Nyt takaisin sorvin ääreen. Moiii!!!

ps. Muistakaa osallistua arvontaan (klik)!

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kiitos haasteesta, palaan siihen :) Odotapa vaan kun näet minun bloggauspaikkani, voi jestas ei ole ryhdistä tietoakaan. Tuleekohan vielä jokin blogi-ihmisten oma skolioosiniskajumidiagnoosi lääketieteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä. Muistan lääkärin toteamuksen jo joskus 15 vuotta sitten: " noin nuori tyttö ja tuollainen ryhti!" siihen päälle 15 vuotta ja blogiskolioosiniskajumi. Ei hyvä. :D

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! On tämä koneella istuminen tuolle ryhdille aika huono juttu...kun huomaa istuvansa kumarassa "nostaa itsensä ylös"...ja vähän ajan päästä huomaa taas olevansa kasassa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun istumaryhti on aina ollut kammottavan huono. Täytyisi alkaa kiinnittämään huomiota siihen, kuinka istuu. Joskus harkitsin sellaisia liivejä jotka pakottaa pitämään ryhdin.

   Poista
 3. Jee, kiva kun osallistuit. Ompas muuten ihan tosi kiva pöytä teille kyllä vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogihaasteet on kivoja! Tämäkin oli hauska, vaikka vähän sivuraiteille eksyinkin :)

   Poista
 4. Kiitos! Tekisinkö myönnytyksen blogin aihepiiriin, Villa Idurin tarinaan, ja näyttäisin nurkan kotoa, joka siis EI ole VI:ssa? No jaa, se jää nähtäväksi, koska tätä pitää vähän miettiä, mutta kiitän kovasti sinua haasteesta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tee myönnytys ja vilauta uteliaalle nurkka kotoa :) Ei vaiskaan. Tee niin kuin hyvälle tuntuu! :)

   Poista
 5. Sama rötväysasento täälläkin, sekä kotona että töissä :) Syksyllä kävin ihan lääkärissä itkeskelemässä kun käsissä pistelee ja puuduttaa... Ja toki heti epäilin vähintään kasvainta tai jotain parantumatonta sairautta, vaikka syy olikin sitten huomattavasti arkisempi: niska-hartia-alueen krooninen jumi. Jep.

  Ps. lisää haastetta pukkaa ;)

  VastaaPoista
 6. Mä pelästyin tässä joku aika sitten oikein kunnolla, kun kasvoissa alkoi tuntumaan puutumista. Puutuminen hävisi kuitenkin aika nopeasti kun hoksasin venytellä niskaa ja hartioita. Totaalisen jumin iskiessä teen sitten paniikissa venytyksiä ja sitten rötväilen uudelleen niskani jumiin.

  Haaste!? Kivaa!!! :)

  VastaaPoista
 7. Heipsan, hetki on vierähtänyt viime visiitistä. Täällä odotti pino toinen toistaan ihanampia postauksia :). Terkut.

  VastaaPoista
 8. Kiitti haasteesta. Mitenhän sitä aina tuleekin rötväiltyä jossain ihme asennoissa keittiössä tai sohvalla, vaikka se kunnon työpistekin löytyisi kotoa... mutku on niin tylsää kököttää siellä työpisteellä ;)
  Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!
   Ole hyvä, ja kiva kun vastasit haasteeseen! :)

   Poista
 9. Terveisiä täältä lysystä!

  Olen harkinnut asennon vaihtamista totaalisesti: jospa nostaisi pöydän vähän ylemmäs ja bloggaisi vastedes seisten! Onhan niitä säädettäviäkin pöytiä (kalliita!), mutta ehkä jatkuva seisoma-asento samalla myös lyhentäisi ruutuaikaa kohtuulliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seisomapöytä kuulostaa loistoajatukselta; ei tulisi kökittyä turhan pitkiä aikoja koneella. Toisaalta, teen tässä parhaillaan selkävenytyksiä (syön ja ja vastailen kommentteihin - selkä tuhannen mutkalla) puolivahingossa. :D

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe