22.2.2014

Haaste / Viisi kysymystä


Haastetta pukkaa, kiitos Casa-X ja Pömpeli!

Täältä pesee;

1. Lempivärisi sisustuksessa?

Hmm.. Onkohan mulla? Isoina pintoina suosin neutraaleja ja huomaamattomia sävyjä. Koen, että vanhat kalusteet nousevat enemmän esiin hiirimäisen huomaamattoman taustansa ansioista. 


Rakastan patinaa ja vanhaa kerroksellista maalipintaa. Kartan kiiltävää maalarinvalkoista.2. Designesine / - huonekalu, joka ei ikinä tule meille

En osaa kuvitella huushoollimme montaakaan Design-huonekalua.  Eero Aarnion Puppy-koira, tai Tuplakupla tulivat ensimmäisenä mieleen. Tuplakupla istuu kyllä kavereidemme moderniin kivitaloon, mutta tuota Puppya minä en käsitä! Onko se koriste vai istuin?

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv.ssä?

Lyö ihan tyhjää. Tanskis? Käykö se? 
Tai Ymmi Hinaaja (Olen muuten kuullut nyt neljältä henkilöltä muistuttavani itse Ymmiä. Apua, mitään en myönnä!)

4. Suosikki leivonnassa?

Tykkään enemmän ruoanlaitosta, koska siinä on varaa soveltaa. Hätävarana pakastimesta täytyy kuitenkin aina löytyä suklaamuffinseja tai toscapiirakkaa. Pullaa en leivo koskaan, mutta kaikki kermapommit on herkkua! Vastaan tähän nyt, että kesän ensimmäinen Britakakku tuoreista mansikoista. 

5. Viisi blogisuosikkia

Tähän on mahdotonta vastata. Nyt varsinkin kevättä kohti mentäessä puutarhablogit kiinnostavat ja inspiroivat. Sitten on tiettyjä vakkariblogeja joiden päivityksiä luen, käsitteli aihe mitä tahansa.
Molemmat blogit, joista haasteen sain, kuuluvat vakkariblogi-kategoriaan!

Haastan viisi keskenään erilaista blogia, jotka älyttömän hyviä kaikki:
Siivoustauko oli tässä, ja nyt pölyrätti heilumaan. 

"Senkin homeinen tiskirätti! Tottele minua! Katala härski maneetin maksa!" 
(Muumipeikko ja pyrstötähti)

Kivaa viikonloppua! :)


14 kommenttia:

 1. Sulla se sitten on niin taivaallisen ihastuttava talovanhus kaikkine hienostuneine sävyineen, pintoineen ja tunnelmine. Ei voi muuta kuin henkeähaukkoen aina ihastella =) Ja superkiitos haasteesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiitoksia, minä taas puolestani ihailen säännöllisesti teidän upeaa kansakoulua ja kadehdittavan kaunista puutarhaanne - olisipa meilläkin joskus paikka, jota kutsua puutarhaksi!

   Poista
 2. Ai että nuo kuvien sävyt ja pinnat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin erityisesti tuosta kirjansivun värimaailmasta. Ihanan väritöntä, mutta ei kuitenkaan yhtään tylsä. Minusta on hyvää vauhtia tulossa oikea harmaahiirulainen, mitä tulee oman kodin väreihin. En olisi uskonut itsekään vielä 10 vuotta sitten! :)

   Poista
 3. Jukra mikä kunnia, pääsin suosikkiblogilistalle! Vaikken ole edes sivupalkin blogiluettelossa! Tuo haaste voi kyllä teettää vaikeuksia, mutta saatan tavoistani poiketen vaikka tarttua siihen. Eihän haittaa, jos vähän kestää?

  Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vääryys on nyt korjattu, katso vaikka! :D
   Ei haittaa vaikka haasteeseen vastaaminen kestää, odotan mielenkiinnolla :)

   Poista
 4. Kaunis ja harmooninen on sinun värimaailmasi - silmä lepää. Ja kiitos blogivinkeistä - nämä haasteet ovat siitä hauskoja, että löytyy aina vain uusia ihania blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Mä tykkään itse näistä haasteista - vastaamisesta ja muiden vastausten lukemisesta :) Siinä sivussa tekee usein vielä niitä kivoja blogilöytöjäkin!

   Poista
 5. Kauniit, rauhalliset sävyt kuvissasi! Suloista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 6. Häh? Mä olin ihan varma, että sä oot sellainen pullantuoksuinen leipoja. Taisi mennä veikkaus pieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän?! ;D No nyt joudun kyllä romuttamaan sun hauskan harhaluulon. :)

   Poista
 7. Joku vinkkasi minulle omassa blogissani sinun blogistasi ja päätinkin liittyä heti lukijaksi, sillä meilläkin on menossa vanhan maalaistalon remppa. Hauska seurata, miten remppa on teillä sujunut, aivan ihanalta ainakin näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Tervetuloa. Heti kun ehdin, tulen kurkkimaan projektianne :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe