27.8.2013

Pellavaa mä metsästän


Me poikkesimme tänään ohikulkumatkalla Jalasjärvellä, Jokipiin Pellavan myymälässä. Ei kylläkään ihan sattumalta, sillä mulla "poltteli" laukussa kyseiseen putiikkiin lahjaksi saatu lahjakortti (kiitos vielä asianomaisille!:). Myymälä sijaitsee vanhassa kauniissa punatiilisessä tehdasrakennuksessa.
Niin kuin varmaan arvaatte, oli siellä hyllyt notkollaan ihanaisia pellavatuotteita. Mä lähdin sinne etsimään kylpypyyheitä ja sellaisten kanssa onnellisesti putiikista poistuin. Hetken aikaa arvoin Haapa- ja Liituraitapyyheiden väliltä, lopullisen päätöksen taisi tehdä T. Eikös sen niin sanota menevän (sisustuksessa ja ehkä vähän muillakin osa-alueilla?), että annetaan miehelle ne kaksi hyvää vaihtoehtoa ja luodaan siten illuusio siitä, että hekin olisivat mukana päätöksenteossa? :D 

Alla joitain omia suosikkejani Jokipiin Pellavalta





Ihastuin myymälässäkin esillä olleeseen Aava-konseptiin. Aava-malliston muodostavat kolme pohjalaista, vahvat käsityöperinteet omaavaa perheyritystä (Jokipiin Pellava Oy, Lennol Oy ja VM-Carpet Oy).
www-sivuillaan he kuvaavat itseään seuraavasti:
"Aava ilmentää elämän hidastamiseen, hyvinvoinnin kehittämiseen ja kestävään kehitykseen tähtääviä ratkaisuja sekä perinteiden kunnioittamista."

Tykkään! 
Ja varmaan joku muukin tykkää, sillä Aava on valittu ehdolle yhdeksi kolmesta, Muoto 2013 -kilpailun finalistiksi. Alla muutamia kivoja juttuja heidän verkkosivuiltaan, täältä








Ja sokerina pohjalle, aivan ihana tummanharmaa Lakeus-sängynpeite (pellavaa!)! Tää asettuu mun toivelistalla aika ylös. Ihana. Tahtoo päästä hypistelemään.







Mitähän se T mahtoi valita....


2 kommenttia:

  1. Onpa ihania tuotteita! Tykkään noista graffitinsävyisistä pyyhkeistä (liituraita ja haapa), eikä Aavankaan tuotteet ole hassumpia :)

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin! Mä kotiutin kaksi Haapaa meille ja otin heti käyttöön. Tykkään älyttömästi!

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe