1.9.2013

Happy BirthdayMeillä on juhlittu eilen uutta 6-vuotiasta! Vieraita kävi paljon ja herkkuja on syöty PALJON. Miten mä silti aina onnistun laskemaan syötävien määrän niin pieleen, että oikeasti siitä määrästä johon olen varautunut, voisi viettää vaikka viidet synttärit samalla porukalla. Ja näin käy joka kerta. 

Synttärit olivat merirosvoaiheiset ja lastenpöytään tein asianmukaisesti merirosvokakun. Kaksi lasta (onneksi edes päivänsankari oli se toinen!) uskaltautuivat ottamaan kakkua. Kakun sijaan, pöydän "hittituotteeksi"  nousi ehdottomasti pipareista rakennettu muumitalo (ei, ei ole omatekemä!). 
 " Kattokaa mä syön muumitalon kattoa!" "Mä haluan maistaa ikkunaa!" "Mä tykkään näistä ikkunoista!". kakun syrjäyttäjä. Itseäni vähän vihlaisi taittaa ensimmäinen pala talosta, kun väkisinkin laskeskelin siihen käytettyjä työtunteja ja vaivan määrää. Mutta syötäväksihän tuo oli tarkoitettu, ja loistavaa, että maistui :)


Lastenpöydässä oli kakun ja piparkakkutalon lisäksi merirosvolipuin koristeltuja pikkupitsoja, popcorneja, keksejä ja karkkeja. 

Aikuisten pöytään tein kurpitsakakkua, ja suklaa-cupcakeja mascarponetäytteellä. Lisäksi oli keksejä ja makeisia. Hehe, onneksi niitä jäi tosiaan yli, niin voi jatkaa vielä tällä juhla-teemalla ainakin syötävien osalta. 


Päivänsankari oli tyytyväinen omiin juhliinsa, flunssasta huolimatta. Lahjaksi saatu päiväpeittokin oli kuulemma "ihan kiva" :). Äidin mielestä se on ihan super-kiva!

Nyt on taas syntymäpäivät juhlittu tämän vuoden osalta. Täytyy tähän todeta rehellisesti, että onneksi :) Kivahan niitä on järjestää, mutta kyllähän niissä hommaakin on. 

Rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Vau, mikä muumitalo! Näyttää muutenkin tarjottavat ja koristelu superhyvältä. Onnea sankarille! :)

    VastaaPoista
  2. Synttärisankarin puolesta iso kiitos!

    Tuo muumitalo oli oikea taidonnäyte. Nyt siitä on jäljellä enää niitty ja rauniot. Muumilaakson syksy alkoi ankarana ;)

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe