29.9.2013

Pyöränvanteita ja "blogivaloja"
Meilläkin on pallovalosarja, eli "blogivalot".
Tykkään niistä, mutta totta puhuen en meinannut löytää niille paikkaa kodissamme. Ajattelin, että ne toimisivat kivasti pienenä tunnelman tuojana milloin missäkin. 

Ennen meitä talossa asunut herrashenkilön on täytynyt olla jonkinlainen fillari-fani, sillä ulkovarastot ovat täynnä erilaisia pyöränosia. pyöränvanteita, polkimia, kaikki siististi varastoituina vajoihin. Vanhat ruostuneet pyöränvanteet ovat näyttäneet hauskoilta vajan seinissä roikkuessaan ja ajattelin, että miksipä ne ei jatkaisi hyvältä näyttämästä meillä sisälläkin. Kietaisin valosarjan vanteeseen ja siinä ne nyt tuovat  pehmeää valoa salin nurkassa, iltojen pimentyessä. 

ps. Arvatkaa mikä meillä on seuraava maalauskohde?
No se kuisti. Kuistin lattiasta osa on jäänyt malaamatta (kulkureitti ulko-ovelta kuistille), mutta nyt samalla maalauskerralla lattian väri saa muuttua kokonaan vaaleansinertävänharmaasta ihan muuksi. Maali ja pigmentit ovat jo valmiina. Sekoitan sävyt itse, jolloin sävystä saa toivottavasti juuri oikeanlaiset. Tänään luvassa siis kuistin tyhjentämistä tavaroista (ja yhden hemmetin painavan täysipuisen kaapin kantaminen kirjasto/roju/varastohuoneeseen) ja varmasti monta ärräpäätäkin ennen kuin päästään sekoittelemaan sävyjä.

Ihanaista sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Kivan näköistä teillä! Ihana tuo vanha lipasto ja valot sopivat mun mielestä hauskasti sen kaveriksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjukka! :) Mäkin tykkään valtavasti tuosta lipastosta, ja etenkin sen kulahtaneesta maalikerroksesta.

    VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe