13.10.2013

Köyhän naisen Tine K

Laiha lompakko ja himoitsemani Tine K:n silkkivarjostin eivät ole toteutettavissa oleva yhtälö. Täytyy tyytyä tähän köyhän naisen versioon Tine K:sta, joka valmistui perjantaina noin tunnissa.


Tällainen versio syntyi Punaisen Pihlajan piraattipajalla. Heh, ei vaiskaan. Eihän tämä nyt ihan yks-yhteen alkuperäisen kilpailijansa kanssa ole. Mulle kelpaa kuitenkin vallan hyvin tämmönen vähä "kotikutosempikin" versio.
Hintaa tuli tasan 40€ joka koostui silkkikankaasta (jota jäi kyllä vielä yli, vaikka pienemmän varjostimen verhoiluun). Lamppukupu on Ikean rikkimenneestä pöytälampusta joka löytyi ulkovajasta (onneksi en ole kerennyt siivoamaan ja heittämään pois!). 

Sitten luonnollisestihan tarkan markan nainen laskee, paljonko tästä look-a-like-lampusta prämähtää säästöä (yli satku!!), voi sen tietysti kompensoida ostamalla Etsystä käsinkudotun villatakin, eikö niin? 
Näin toimi allekirjoittanut. Pakko ehkä vilauttaa sitä täälläkin. Tulisi jo!

Varjostin odottelee vielä kangaspäällysteistä lampunjohtoa. Sitten mun Tina P:ni pääsee kuistille paistelemaan.

Ohjeet tämän lampun valmistamiseen löysin Tirlittan-blogista, jossa vastaavalla tyylillä on verhoiltu myös kivoja varjostimia. Käykäähän kurkkimassa! Jos joku kiinnostuu, voin laittaa tänne myöhemmin hiukan selostusta, miten homma tehdään.

Nauttikaahan sunnuntaista!

4 kommenttia:

 1. Sanoisiko että hyvin kestää vertailun aitoon, tuo varjostin....hieno!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irmastiina kommentistasi. Mä tykkään tuosta myös tosi paljon. Täytyykin mennä penkomaan varastoja, jos sieltä löytyisi jotain muuta verhoiltavaa jämäsilkillä. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Minä olen myös miettinyt vastaavan tekemistä, mutta on toistaiseksi vain aie-asteella...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja :) Tää oli ihan super-simppeli tehdä!

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe