11.10.2013

Kurkistus keittiöön


Ei keittiössä mitään ihmeempiä ole tapahtunut, muuta kuin tavaramäärään kyllästyessä laitoin parit lautashyllyt kiertoon ja nyt seinillä on avarampaa ja keittiössä ilmavampaa. Sain viimein tuon vanhan opetustaulunkin seinälle, jolle ei aikaisemmin ole löytynyt seinätilaa.

Tuon pitkän laatikoston (joka on muuten vanha rautakaupan myyntitiski, löytyi Huutonetistä) yläpuolella on T:n tekemä astiakaappi (vanhoista ikkunoista ja hukkalaudoista koottu) pitää sisällään suuren osan astioistamme. 
Olen mietiskellyt tässä, että josko maalaisin ikkunanpokat ja hyllyn sisustan mustaksi, jättäen tuon rungon kuitenkin valkoiseksi. Eihän siinä hätää, jos lopputulos ei miellytäkään. Ainahan sen takaisin valkoiseksi saa, puun ollessa kyseessä. 
Kaapin kaikki astiat ovat kaikki vaaleita väritykseltään ja ajattelin että mustaa taustaa vasten tulisivat astiat kivasti esiin. Mitäs tuumaatte?


Voisin tehdä myöhemmin oman keittiöpostauksen. Meillä on keittiö koottu oikeastaan vaan irtokalusteista ja hyvin toimii näinkin.

Seuraavaksi ohjelmassa tynnyrisaunan siivous/pesu ja sen jälkeen puhtaaseen saunaan löylyihin.
Perjantaita ihanat!

6 kommenttia:

 1. Tuo vanha kaappi ON aivan mahtava ja kaunis on tuo ikkunapoka kaappikin....tykkään molemmista!

  VastaaPoista
 2. Upea tuo ikkunoista tehty kaappi. Juuri tuollaisen tarvitsisin itsekin. Tämä antaa kimmokkeen siihen, että sellaisen tekeminen voisi jopa olla mahdollista. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniin persoonallista! Mustaksi vaan, kun kerran kaikki astiat ovat valkeita, se toimisi varmasti hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Irmastiina :)

  Pilvi: Nyt vaan vanhoja ikkunanpokia metsästämään ja kaappi tekeille. Ei (kuulemma) ollut hankala homma, mutta painavahan tuo on, kuin mikä (vaatii seinärakenteelta paljon, mutta mikäs hirsien tuollaista kannatellessa;)Kivaa viikonloppua Villa Iduriin!

  Tarja: Kiitos paljon! Nyt odottellaan inspistä ja sitten taidan tarttua toimeen ja sutaista mustaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Upeat kalusteet! Tuollaisesta kekseliäisyydestä tulee ihan hyvälle tuulelle :)

  Musta kannatan minäkin. Hyvä kontrasti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Laura, mutta älähän nyt, tässähän ihan punastuu ;)

  Kyllä tuo kaappi mustaksi muuttuu, taitaa löytyä vielä maalikin valmiiksi..hmm.. voi että, pitäisköhän sitä ottaa iltaohjelmaan yksi kaapin maalaus ;)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe