7.10.2013

Kuistilla

Kuisti on taas maalausprojektin jälkeen kalustettu ja takaisin käytössä. Talon sisäisellä siirrolla päällysvaatteiden kaapin virkaa siirtyi toimittamaan kirjastohuoneessa ollut kaappi. Maalausta ennen kaapin virkaa toimitti talon entinen ruokakaappi, mutta se oli niin massiivinen ja näytti jättiläiseltä verrattuna meidän vanhoihin, pikkuisiin lasiparioviin.

Lattian harmaa väri (ja etenkin kaksivärisyys) on osoittautunut jo viikonlopun kurakeli-kokemuksella ihan nappivalinnaksi, sillä tuossa ei niin selvästi  kuratassujen/kinttujen jäljet näy, kun vertaa aiempaan, yksiväriseen lattiaan. Mattokin olisi tuohon vielä tarkoitus löytää, joka suojaisi lattiaa märemmillä keleillä. Saattaakin olla, että varastossa oleva tummanruskea nahkainen räsymatto päätyy kuistille sovitettavaksi.

Joku nätti, puinen putukihveli (tai kitupuhveli, niin kuin mä sitä aina vahingossa kutsun)  kuistilla olisi vielä näppärä irtoroskien lakaisuun.

Aurinkoista viikon alkua! 
Nyt haravanvarsi käteen ja ulos rakkoja hankkimaan. Moi!6 kommenttia:

 1. Tosi kiva sävymaailma teidän kuistilla ja toi lattia on ihan superhieno!

  Putukihveli. Hitto mä yritin yksi päivä muistella tota sanaa mutta en saanut sitä millään mieleeni. Täältähän se sitten hyppäsi silmiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Enne! Kiva jos autoin löytämään kateissa olleen putukihvelin :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuisti - hyvällä maulla teitte kyllä tuon ehostuksen!

  VastaaPoista
 4. Ihanaan blogiin eksyinkin heti aamusta!
  Tulin siis kertomaan, että olen tullut :)

  Ja vink vink... putukihveleitä:
  http://www.sokevakasityo.fi/index.php?id=4435

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, että eksyit tänne Laura, lämpimästi tervetuloa! :)

  ja kiitos linkkivinkistä! Tuo onkin tuttu kauppa, hamstrasin sieltä jokin aika sitten erilaisia keittiöharjoja! Täytyykin mennä katsomaan seuraavaksi tuota putukihveli-tarjontaa :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe