15.10.2013

Ylistys Yle Fem -kanavalle

Syksy on pelastettu, kiitos Yle Fem! Solsidan ja Tanskalainen maajussi palaavat ruutuun uusin jaksoin.

Solsidanin 4. tuotankokauden jaksot alkavat  sunnuntaina 20.10., klo 21.00. 
En itse tv:stä montaakaan sarjaa jaksa kovin aktiivisesti seurata, mutta Solsidanin joka ainoa jakso on ihan pakko nähdä. Sarjan hauskuus piilee osaltaan tunnistettavista ja tutuilta tuntuvissa henkilöhahmoissa. Mä ainakin tunnistan miehessäni piirteitä Alexista ja jokainen kai tuntee yhden Fredden ja Oven

Kukaan ei tietenkään halua kuulla muistuttavansa kaukaisestikaan sitä Ovea.

kuva printscreen-kaappaus Yle Areenalta
Toinen mun suuri idoli, "tanskis", eli Tanskalainen maajussi -sarjan uudet jaksot alkavat 23.10. (klo 20.30) Tanskalainen maajussi osaa kaiken. Frank viljelee totta kai ruokansa itse, teurastaa itse syömänsä lihan ja tekee vielä siiderin ja oluensakin siinä ohessa, samalla kuin parkitsee nahkaa itse valmistamiaan nahkasaappaita varten . Todellinen tee-se-itse-mies. Harvoin epäonnistuu missään ja aiheuttaa yleensä minussa ja siipassani ihan pienen kateuden piston, mutta en anna sen häiritä vaan yritän oppia olemaan oman elämäni "tanskis".
Uusien jaksojen myötä meidän kyyttö-suomenlammas-suomenvuohi-maatiaskana-ylämaakarja-haaveet aivan varmasti taas aktivoituvat ja alan jälleen vakavasti harkitsemaan meille oman mehiläispöntön hommaamista (vaikka pelkäänkin aivan kuollakseni amppareita ja mehiläisiä),kun olisihan se nyt vaan niin hienoa lingota omat hunajansa, vai mitä?

Kuva: Yle, Olotila
Jos on käynyt niin hassusti, että olet jostain syystä jäänyt paitsi näistä laatusarjoista kannattaa mennä kurkkimaan Yle Areenalta, vanhat jaksot. 

Palaillaan!

7 kommenttia:

 1. Elelliset jaksot Tankalaisesta maajussista tuli seurarttua tarkkaan ja varmasti nämä uudetkin...:)

  VastaaPoista
 2. Maajussi jutut ei uppoa muhun, mutta Solsidan on yksi lemppareista. Skandinaavista mielenmaisemaan ;)

  Kannattaa kurkata myös Dag ja Helteinen Helmikuu. Mä ahmin ne muutamassa päivässä.

  VastaaPoista
 3. Ai teilläkin, Irmastiina, fanitetaan maajussia! On se vaan kova sälli! :D

  Laura: Helteinen Helmikuu oli aivan LOISTAVA! Mikäs tuo Dag sitten on, täytyypä mennä heti tarkastamaan. Kiitti vinkistä! Yle Fem:n tykittää kyllä loisavalla tv-tarjonnallaan!

  VastaaPoista
 4. Dag tuli tosiaan joku aika sitten (8 jaksoa). Ja en ainakaan vielä oo löytänyt Netflixistä. Mut pistä muistiin, kun tulee uusinta tai löydät jostain :)

  VastaaPoista
 5. No mä jo kävinkin Areenalta tsekkaamassa, mutta esitysaika on sieltä loppu. Höh. Mutta mä pistän tuon korvan taakse ja odottelen, että se johonkin ilmestyy vielä! :)

  VastaaPoista
 6. Tuolta varmaan http://www.riverhill.fi/ voisi saada helpotusta siihen ylämaankarja hinkuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, täytyykin käydä katsomassa. Taisivat olla myös Seinäjoella maatalousmessuilla..Siellä muistan ihastelleeni samaisia tukkalehmiä :)

   Poista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe