24.10.2013

Sarvet seinään

..Ja oma kotialttari on valmis!
..Mies oli sitä mieltä, että kokonaisuus näyttää uhrialttarilta (pah!).

Sain hirvensarvet kesällä tuparilahjaksi hirvimetsällä käyvältä enoltani. 
Varmuuden vuoksi olen kuivatellut niitä saunalla vielä kesästä saakka, jotta varmasti kaikki "pieneliöt" ovat saaneet viimeisteltyä tuon kallon putsauksen (kesällä nimittäin oli vielä vähän "hommat kesken" tyypeiltä).

Hirvensarvet saivat innostuneen vastaanoton meidän nelijalkaisissa. Sarvien alla käydään välillä ulisemassa ja steppaamassa. 


Toivottavasti sarvet saavat olla koirien osalta rauhassa. 
Olen himpun verran huolissani, sillä Otto (harmaa) yllätti yhtenä päivänä siten, että oli saanut jääkaapin oven avattua (!!) ja oli juuri aloittelemassa herkuttelua pahvisessa laatikossa olleella kermakakulla, kun satuin paikalle. Kakku oli jo nostettu lattialle, kun yllätin herran rysän päältä! 
(Samainen koira dyykkaa meillä aika ajoin roskikset ja levittelee roskiksien sisällöt pitkin lattioita). 
Huligaaneja kaikki!

Mukavaa torstai-illan jatkoa! <3

14 kommenttia:

 1. Sopivasti shamaanimainen tunnelma! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sarvet ja ihana lipasto ja katto ja karvaturrit... ja...:)

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaavan kokonaisuuden olet rakentanut, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Pyörittelin noita sarvia aika monessakin paikassa ennen lopullista paikkaansa, ja tuohon ne sitten päätyivät. Uhrialttarille :)

   Poista
 4. Kyllähän jokaisella itseään kunnioittavalla naisella nyt pitää oma uhrialttari olla! :) Olen keräillyt rohkeutta lähestyä paikallisia metsästäjiä josko yksi kallo irtoaisi, edelliset olen löytänyt huuto.netistä melko korskeaan hintaan. Ehkä tuo "putsausprosessi" on vähän arveluttanut, nehän voi kuulemma kaivaa myös maahan prosessin nopeuttamiseksi? Upean näköistä ja mikä on tuo pyöreä, johon olet ripustanut valosarjan kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telepatiaa! Mä just kävin kommentoimassa sun luona, ja kun tulin takaisin oli kommentti sulta :)

   Kannattaa kysellä tosiaan niiltä metsästäjilta, eiköhän niillä ole jo sarvia omiin tarpeisiin yllin kyllin! Joo tuota putsausprosessia kannattaa ootella ihan rauhassa, vaikka näyttäisi päällisin puolin olevan valmista. nimim. kokemusta on. Hyi hitto (!) Täytyykin aina välillä käydä tarkistamassa, että sarvien alla ei oo kuhinaa. Tuota maahankaivamista en oo kuullut, mutta varmasti vois toimia!

   Tuo pyöreä johon olen valosarjan kiinnittänyt on vanha pyöränvanne joita meillä on tuo ulkovaja täynnä. Oon siellä niitä katsellut pitkään jo "sillä silmällä" ja nyt ne sai tehtävän sisältä :)

   Poista
 5. Otto teki mitä...? Mikä hunsvotti siit on tullu siä teidä tykönä! :D

  VastaaPoista
 6. Tuollainen vahdittava Otosta on tullut. Otto on dieetillään yltänyt teoillaan ihan uusiin sfääreihin. Dementoitunut vanha höpsö jaksaa vielä yllättää :)

  VastaaPoista
 7. Punainen ja pihlaja sekä punainen pihlaja. Ajattelin nimen perusteella ettei voi olla kuin kiva blogi. Niin onkin ja aivan tosi ihana lipasto :) Ihana keittiönpöytä ja ovet myös tuolla ylempänä.

  VastaaPoista
 8. Moikka! Millä olet kiinnittänyt sarvet seinään? :)

  VastaaPoista


Jokainen kommentti on suuri ilon aihe